Forum Fantastyka Star Trek Polskie Star Trek

Polskie Star Trek

Viewing 4 posts - 76 through 79 (of 79 total)
  • Author
    Participant

Ogłoszenie:Jeżeli chcesz pomóc w tworzeniu pierwszego polskiego fanserialu i znasz się na tworzeniu grafiki 3D (najlepiej 3ds max) lub muzyki, zapraszamy do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu.W sprawie szczegółów, najlepiej kontaktować się ze mną przez PW lub e-mail.

Senok
    Participant

To już bardziej na tworzeniu muzyki. Swego czasu się nią 'bawiłem'. Jeśli chodzi o grafike 3D, to praktycznie się nie znam, teoretycznie tylko trochę. Napiszę do Ciebie, to się ew. dogadamy.

Domko
    Participant

Tak jak pisałem, Senok, zarejestruj się na forum na http://www.sthorizon.prv.pl - tam dowiesz się co już mamy, czego nie i ewentualnie w czym można pomóc.

ShVagYeR
    Participant

Podoba mi się ta inicjatywa. 🙂 Chętnie pomogę w zakresie grafiki 3D, tzn samego maxa nie używam, ale używam Blendera, który po zainstalowaniu odpowiedniej wtyczki jest kompatybilny z plikami .3ds, a możliwości ma zbliżone.Gdyby była możliwość występowania w konkretnej roli w serialu, to też chętnie, bo widzę, że jesteś z Krakowa, a tak się składa, że ja tu studiuję. 😀

Viewing 4 posts - 76 through 79 (of 79 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram