Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 92 total)
  • Author
    Participant

No pewnie, że ma 🙂 Mnie mirrorowy Spock zafascynował niesamowicie 🙂 Ma taki, że tak powiem "pazur".

Manul
    Participant

Tak co jakiś czas wchodzę w temat i konkluduję...:P I wykonkludować nie umiem, kto zagłosował na Doktorka.Przyznać się! Bo mnie ciekawość zżera.

Romek 63
    Participant

To nie ja zagłosowałem na doktorka, ale mnie też ciekawość zżera, dlaczego Ciebie taka ciekawość zżera ? :DMyślę też, że nie można tego wykluczyć, iż na pana doktora zagłosowała np. jakaś pani doktor 🙄

Bartas
    Participant

Mnie zżera kto zagłosował na Rikera 🙂

Lo'Rel
    Participant

kto zagłosował na Rikera

Na to pytanie odpowiedź znać może tylko Toreth 🙂

Manul
    Participant

To nie ja zagłosowałem na doktorka, ale mnie też ciekawość zżera, dlaczego Ciebie taka ciekawość zżera ? 😀

Myślę też, że nie można tego wykluczyć, iż na pana doktora zagłosowała np. jakaś pani doktor 🙄

Zastanawia mnie czym się taka osoba kierowała. Jeżeli o wygląd to pod pewnymi względami łysina ustępuje Picardowi. Jeżeli o tytuł medyczny to przecież tyllu innych doktorów do wyboru było. Rozważania na ten temat są fascynujące - zwłaszcza jeśli szuka się dobrej wymówki by nie uczyć się do sesji.

Lo'Rel

To nie tłumaczy pozostałych dwóch głosów.

Toreth
    Participant

Manul, są kobiety, dla których atrakcyjny mężczyzna to niekoniecznie "ładny". Co prawda ja na Doktorka nie głosowałam (zostałam już zdiagnozowana na kogo :D), ale należę to takich kobiet. Wspomniany już Dukat śliczny nie był, a gdyby był na liście to pewnie on dostałby mój głos, a nie "wysoki z futrem na twarzy", jak Rikera B4 określił 😀

Nawet Quark znalazł swojego amatora 🙂

Bartas
    Participant

Mnie osobiście Riker dobija swoim uśmiechem. Zwłaszcza jak prezentuje go w najmniej stosownej chwili 😉

Eviva
    Participant

Mnie osobiście Riker dobija swoim uśmiechem. Zwłaszcza jak prezentuje go w najmniej stosownej chwili 😉

Mnie on dobija i bez uśmiechu. Wystarczy, że go zobaczę.

Manul
    Participant

Manul, są kobiety, dla których atrakcyjny mężczyzna to niekoniecznie "ładny". Co prawda ja na Doktorka nie głosowałam (zostałam już zdiagnozowana na kogo :D), ale należę to takich kobiet. Wspomniany już Dukat śliczny nie był, a gdyby był na liście to pewnie on dostałby mój głos, a nie "wysoki z futrem na twarzy", jak Rikera B4 określił 😀

Nawet Quark znalazł swojego amatora 🙂

No wiem, wiem Toreth, ale zwyczajnie jestem ciekawa kto zagłosował. Brent Spiner przecież też ma nieco przydługi nos, a i nieco później Data w jego wykonaniu spuchł na twarzy (pewnie od nowego oprogramowania). Rozumiem to wszystko, tak tylko sobie żartuję.

Ale Quarka jestem w stanie zrozumieć, toż to przedsiębiorczy facet, a takich się ceni.

Romek 63
    Participant

Trek Trekiem - ale tak naprawdę to muszę się przyznać, że moim idolem był zawsze Albert Einstein

Dołączona grafika

😉

Eviva
    Participant

Jeju, Romek, a może Ty jesteś po prostu Dexter? Albo Egon z "Pogromców Duchów"? O nim napisali w nowelizacji, ze gdy był dzieckiem, miał tylko dwóch idoli: Alberta Einsteina i Mr Spocka.

Toreth
    Participant

.

Ale Quarka jestem w stanie zrozumieć, toż to przedsiębiorczy facet, a takich się ceni.

I kasiasty. Dla niektórych pań jest to argument zasadniczy 😆

Lo'Rel
    Participant

Kurde, to Albert był gangsta ziom?

W sumie odpowiada mi posiadanie McCoya na własność, ale... Żadna z Was nie widzi w nim tego co ja?

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram