Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 92 total)
  • Author
    Participant

A czy jest na sali osoba, która pragnie zagłosować w ankiecie na jakieś ciacho z Enterprise'a? No i nie zauważyłam nikogo, kto by wspomniał o DS9 (wybierzcie Odo, ale ja nie podpowiadam).

Barusz
    Participant

Ja bym głosował na Tripa właśnie.

A z DS9 tak w ogóle to na Garaka, a ze ścisłego main castu to na Bashira. Odo jest najlepszy (jestem nawet fanem Auberjonisa (i tylko jego) na fb), ale nie najładniejszy.

Manul
    Participant

Barusz,Wybór kandydata jest czysto subiektywny. Wybierasz tego, kto Ci się najbardziej podoba, a nie tego, kto Ci się wydaje najładniejszy (no ja Cię proszę, jeszcze Riker by wygrał). Bez punktacji za urok, wdzięk i inteligencję. Wybierasz tego kogo lubisz i koniec.

Barusz
    Participant

...w wyborach ulubionej postaci, nie w wyborach miss/mistera, dla mnie to oczywiste.

Manul
    Participant

Nie bierz tego tak na serio. Nie jesteś jurorem, który przyznaje diademy i nakłada szarfy na tego, który najbardziej będzie pragnął "pokoju na świecie".A z resztą. Rób co chcesz - Twoje prawo.

Eviva
    Participant

Podtrzymuj sobie. Tylko mnie nie mów, że nie jestem kobietą, bo mam inny gust, niż Ty.

A skąd. Z nas dwóch to raczej ja nie jestem kobietą, co zresztą taki Mordah spiesznie by potwierdził 😆

Romek 63
    Participant

Nie bierz tego tak na serio. Nie jesteś jurorem, który przyznaje diademy i nakłada szarfy na tego, który najbardziej będzie pragnął "pokoju na świecie".

Gdybym miał brać pod uwagę głównie pokój na świecie, to pewnie z Enterprise'a wybrałbym Archera - bo się do tego najbardziej przysłużył wspierając powstanie Federacji 😀

Manul
    Participant

No to do ostatecznej listy wchodzą: Kirk, Spock, McCoy, Data (spróbujcie głosować na kogoś innego!), Picard (no co?), Riker, Worf, (Geordiego i Barclaya możemy chyba sobie darować)Tuvok, Paris, Harry (?),Nie ukrywam, że DS9 oglądałam tylko kilka odcinków, a Enterprise zniechęcił mnie po mniej niż kilku, więc niech ktoś rzuci jakimiś typami.

Barusz
    Participant

Jednak skoro jest aż 20 miejsc, to wypada skorzystać:1) Kirk.2) Spock.3) McCoy.4) Picard.5) Riker.6) Data.7) Wolf.8) Benjamin Sisko.9) Odo.10) Bashir.11) O'Brien.12) Quark.13) Chakotay.14) Tom Paris.15) The Doctor.16) Tuvok.17) Harry Kim.18) Archer.19) Trip.20) Phlox.Polecieli: Neelix (ktoś go lubi, to głosuje na Phloxa ;>), Wesley Crusher i Jake Sisko (obaj chłopcy siłą rzeczy bardzo się fizycznie zmienili w czasie serii, więc trudno oceniać), Georgii też się zmieniał (visier, broda), Reed (było go mało, a jak ktoś go lubi, go głosuje na Bashira).

Manul
    Participant

7)Wolf ?Dzięki za pomoc 🙂

Barusz
    Participant

Ciągle robię ten błąd, nie będzie kurdę Wolf pluł mi w twarz, oczywiście powinno być Worf.

Manul
    Participant

Za taką obrazę to byś z "czółka" dostał 😀

Eviva
    Participant

Za taką obrazę to byś z "czółka" dostał 😀

A trzebaby zobaczyć to "czółko"... Powinno nazywać się "czołgo"!

The D
    Participant

Meandry, którymi podąża kobieca ocena męskiej aparycji nie są dla mnie zbyt zrozumiałe ;), ale wydaje mi się, że lepiej byłoby gdyby miejsce O'Briena zajął Scotty.

Elvenking
    Participant

No O'Brien do zbyt urodziwych nie należał 😀 Młody Scotty na pewno prezentował się dużo lepiej.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram