Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 92 total)
  • Author
    Participant

Moim zdaniem lepiej stosować kryterium formalne - liczymy panów, którzy byli w openingu. Jak nie to zaraz ktoś poprosi o Dukata, Weyouna czy Sovala.

Manul
    Participant

Prawdopodobieństwo, że ktoś zagłosuje na jednego lub drugiego jest wyjątkowo małe, gdy w pobliżu jest taki Spock na przykład. Więc nie kłóćcie się, tylko dodajcie ankietę.

Elvenking
    Participant

Może dołączyć jeszcze Schinzona, lub Khana? 😀 Czy liczymy tylko seriale?

Manul
    Participant

Shinzon miał krzywe zęby, a Khan wyglądał jak zaćpana gwiazda rocka. Ja podziękuję za takich kandydatów.

Lo'Rel
    Participant

Ale wiesz Manul, typy są różne i sądzę, że aby sonda była obiektywna powinni znajdować się w niej różni kandydaci. O ile Shinzon szybko ulatuje z pamięci, to Khan jak najbardziej powinien zasilić listę kandydatów. Według mnie nie powinno zabraknąć czołowych bohaterów każdej serii, jak i złoczyńców, ale raczej tych którzy mieli największy wpływ na uniwersum ST. Oto moja samcza opinia.

Eviva
    Participant

Soval był całkiem sympatyczny, ale na mistera to bym go nie puściła. Natomiast jeśli chodzi o młodego Scotta, to jeszcze...

Manul
    Participant

Spokojnie. Ja wyraziłam tylko swoją prywatną opinię. Jak ktoś chce to niech głosuje i choćby na Barclay'a. Ja swojego kandydata wybrałam już dawno 😀

Elvenking
    Participant

Abstrahując od wyglądu, bo nie mnie to oceniać, Barclaya uważam za jedną z ciekawszych postaci Treka. Moim zdaniem świetnie zrobiony i na prawdę przekonujący 😉 Choć żadnej kobiecie nie życzę takiego faceta :DA co z Q? :>

Manul
    Participant

Q to jest temat do rozmów. Brak aparycji nadrabia urokiem osobistym.

Elvenking
    Participant

Q to moja ulubiona postać epizodyczna z TNG, IMO nadał prawdziwy sens tej serii (szczególnie odcinek, w którym okazuje się być Bogiem 😉 )

Toreth
    Participant

Najpierw przeczytałam, że Q był "Borgiem" i się zdziwiłam. Ale potem doczytałam 🙂 Fakt, Tapestry to dobry odcinek. Nie ma co żałować przeszłości, bo nas ukształtowała 😉

Eviva
    Participant

Q to jest temat do rozmów. Brak aparycji nadrabia urokiem osobistym.

Hmmm, a o którym Q mówisz? Bo do tego, o którym teraz myślę, pasuje to jak ulał... 🙄

Elvenking
    Participant

Niestety Q jest zajęty drogie panie. Pamiętacie odcinek VOYa (The Q and The Grey czy jakoś tak) i namiętną scenę miłosną między Q, a Q płci przeciwnej? 😉

Eviva
    Participant

Niestety Q jest zajęty drogie panie. Pamiętacie odcinek VOYa (The Q and The Grey czy jakoś tak) i namiętną scenę miłosną między Q, a Q płci przeciwnej? 😉

Ten Q, o którym myślę, też jest zajęty. Permanentnie.

fluor
    Keymaster

Ankietka dodana według propozycji Barusza.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram