Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • Author
    Participant

Dobra dziewczyny temat kierowany głównie do Was, ale jeżeli ktoś z męskiej części forum zechce się wypowiedzieć to proszę bardzo.Trzeba wybrać najseksowniejszego, najprzystojniejszego mężczyznę ze świata Star Treka (ewentualnie jak ktoś bardzo chce to charakter też można wziąć pod uwagę). Rzućcie swoje typy i mówcie również, kogo można pominąć w sondzie, którą dodam jak tylko dojdę do tego jak się to robi. Ale bądźmy poważni - wiadomo, że Data wygra 😀

Piotr
    Keymaster

(ewentualnie jak ktoś bardzo chce to charakter też można wziąć pod uwagę)

A niby to faceci patrzą wyłącznie na fizyczność. ;P

Manul, ankiety sama nie założysz - musi to zrobić moderator. Ale podaj typy i się zrobi. 😉 Tylko pamiętaj o limicie - 20 pozycji.

Anonymous
    Guest

Mi się wydaje, że typ i zwycięzca jest tylko jeden. Dla tych którzy się jeszcze nie domyślili, to podpowiem, że to jest twórca kontrowersyjnego bloga, który ostro namieszał w polskim trekowym fandomie. Link do tego bloga jest w mojej sygnaturce.

Michrz
    Participant

Nie wiem w czym tam baby się lubują :D. Ale jakbym był kobietą wybrałbym chyba Rikera - chyba najlepiej wypadł w The Best Of Both Worlds

Eviva
    Participant

Nie wiem w czym tam baby się lubują 😀 . Ale jakbym był kobietą wybrałbym chyba Rikera - chyba najlepiej wypadł w The Best Of Both Worlds

Masz rację, nie jesteś kobietą. Mało której może podobać się ten mydłek.

Toreth
    Participant

Riker mydłkiem? Tia.... Mów za siebie, nie za "większość" :PMoje typy? A jaki jest limit na typy? ;)Riker właśnie, Harry, Chakotay, Spock, Dukat (za głos), Picard, pewnie jeszcze ktoś, o kim zapomniałam...Kolejność przypadkowa.Jak widać jedyną "stałą" w mojej ocenie "atrakcyjności" chłopa jest bycie nieblondynem 😀

Barusz
    Participant

:[ (ze względów osobistych).******Dukata widzieliśmy w dwóch wersjach (nie licząc Far Beyond the Stars), i moim zdaniem o ile jako Kardach jeszcze jakoś tam się bronił, o tyle jako Bajoranin był zwyczajnie obleśny.

Eviva
    Participant

Podtrzymuję. Rikeer to mydłek, w dodatku nijaki. W całej załodze chyba on najbardziej mnie drażnił, zwłaszcza z tą okropną brodą.

The D
    Participant

Jak widać jedyną "stałą" w mojej ocenie "atrakcyjności" chłopa jest bycie nieblondynem 😀

Czy ja wiem? Te resztki włosów u Picarda to bieluśkie były 😉

Bartas
    Participant

Zgadzam się z Evivą, Riker to mydłek straszliwy. Mnie osobiście drażni jego debilny uśmiech pokazywany ni z gruchy ni z pietruchy. A mister jest jeden - Kirk 😉 W końcu tyle kosmitek nie może się mylić 🙂

Eviva
    Participant

Zgadzam się z Evivą, Riker to mydłek straszliwy. Mnie osobiście drażni jego debilny uśmiech pokazywany ni z gruchy ni z pietruchy. A mister jest jeden - Kirk 😉 W końcu tyle kosmitek nie może się mylić 🙂

Dobrze mówisz, dać Ci wódki :)!

Manul
    Participant

Manul, ankiety sama nie założysz - musi to zrobić moderator. Ale podaj typy i się zrobi. 😉 Tylko pamiętaj o limicie - 20 pozycji.

To wiele wyjaśnia 😀 Dzięki Piotr.

Edytka:

Riker jest okej! Póki nic nie mówi!

Mor'dah

Nie ma takiego rankingu, w którym byś wygrał, no nie ma. Wybacz!

Anonymous
    Guest

Manul, wybaczam Ci ten błąd, bo jesteś z Częstochowy, a to już wystarczająca kara.

Manul
    Participant

Oh, dzięki Ci za Twą łaskę Mor'dah!

Toreth
    Participant

Podtrzymuję. Rikeer to mydłek, w dodatku nijaki. W całej załodze chyba on najbardziej mnie drażnił, zwłaszcza z tą okropną brodą.

Podtrzymuj sobie. Tylko mnie nie mów, że nie jestem kobietą, bo mam inny gust, niż Ty.

Czy ja wiem? Te resztki włosów u Picarda to bieluśkie były 😉

Łysy siwy to nie jest blondyn 🙄

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram