Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 92 total)
  • Author
    Participant

Dziewczyny - głosujcie, bo rzeczywiście trochę dziwnie się tu robi 😉

Myślę, że liczba głosów oddanych na Chakotay'a wypłoszyła większość dziewczyn z tego tematu.

Ale to, że udzielam się w tym temacie jak idiotka z ADHD już się nie liczy?

I widzę, że Archarachne jeszcze nie głosowała...Dedukuję po tym, że Bones nie otrzymał żadnego głosu.

Lo'Rel
    Participant

Spock nadal jeden głos??? no ej... Manul, takich "idiotek" jak ty, to chcemy jak najwięcej 🙂

Eviva
    Participant

Spock nadal jeden głos??? no ej...

Manul, takich "idiotek" jak ty, to chcemy jak najwięcej 🙂

Manul w żadnym wypadku nie jest idiotką, ale, choć bardzo kocham Spocka, według mnie na Mistera nie ma on koniecznych kwalifikacji. Wg opisu Wiecha, jak ulał na minogie pasuje: długi, mizerny na urodzie, z chudą mordką, z ta tylko różnica, że nogi posiada, ale w telewizorze często nie widać.

Bartas
    Participant

Eviva a ja myślałem, że dla wg Ciebie spock nadaje się do wszystkiego 🙂

Eviva
    Participant

Eviva a ja myślałem, że dla wg Ciebie spock nadaje się do wszystkiego 🙂

Nadawać się nadaje, ale kandydowanie na mistera mu nie leży

Miroka
    Participant

Zdecydowanie brakuje mi Dukata. Bardzo lubię tego przerośniętego jaszczura (a raczej lubiłam, dopóki nie "przerobił" się na Bajoranina).

Barusz
    Participant

A zagłosowałaś na przerośniętą wieriórkę (aka Worfa) 😉

Manul
    Participant

Absolutnie załamana, zdegustowana i zrezygnowana po niszczącej przegranej Spocka i Daty przyjmuję do wiadomości, że Sheldon mógł mieć jednak rację.

http://www.youtube.com/watch?v=mpRkj6SwhvI...eos=4sFksj2V_lI

Gdzieś tak od minuty się zaczyna.

Piotr
    Keymaster

Sheldon ma zawsze rację. Nie pojmuję, jak mogłaś w to wątpić. ;>

Manul, dobrze dedukujesz...Trochę mnie nie było i ominęłaby mnie wojna estrogenowa o najlepszego samca. Drogie Panie, ja wiem... Uszy Spocka, Klata Kirka, Urok Daty... Ale Bones to Bones. The One. The Only.

Miroka
    Participant

Oczywiście.

Eviva
    Participant

Oczywiście.

Aj, nie podejmuję się Twojej psychoanalizy 😛

Toreth
    Participant

Myślę, że liczba głosów oddanych na Chakotay'a wypłoszyła większość dziewczyn z tego tematu.

A czemu? Gdybym mogła oddać więcej niż 1 głos, to też by dostał.

Zdecydowanie brakuje mi Dukata. Bardzo lubię tego przerośniętego jaszczura (a raczej lubiłam, dopóki nie "przerobił" się na Bajoranina).

Oj tak tak. Ten to za sam głos powinien dostać punkcik, że o wysokiej, smukłej, łuskowatej reszcie nie wspomnę 😎

Romek 63
    Participant

Manul w żadnym wypadku nie jest idiotką, ale, choć bardzo kocham Spocka, według mnie na Mistera nie ma on koniecznych kwalifikacji. Wg opisu Wiecha, jak ulał na minogie pasuje: długi, mizerny na urodzie, z chudą mordką, z ta tylko różnica, że nogi posiada, ale w telewizorze często nie widać.

Nie tak do końca bym się z tym zgodził. Spock alternatywny ten z brodą i wąsami z odcinka o świecie alternatywnym, moim zdaniem wygląda całkiem nieźle 🙄 Bartas ma jego podobiznę w swoim awatarze. Może ocena kobiet jest inna ale moim zdaniem Spock w tym wydaniu wygląda najlepiej 😀

Eviva
    Participant

Romciu, ale ja pisałam o regularnym Spocku, nie o mirrorowym, którzy rzeczywiście ma więcej biglu, że tak powiem.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram