Forum Fantastyka Star Trek Wybór mistera Star Treka

Wybór mistera Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 92 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Głos idzie na Bashira. Miał być oddany na Tripa, ale Doktorek był prawie równie ładny, a znacznie fajniejszy, zaliczył dwa seriale, no i jest wciąż moim cichym faworytem na kapitana w następnym serialu ST.

Bartas
    Uczestnik

Ja zagłosowałem tak jak zapowiadałem 🙂 tyle kosmitek nie może się mylić 😉

Eviva
    Uczestnik

Czy naprawdę muszę pisać czarno na białym, na kogo głosowałam i dlaczego?

Bartas
    Uczestnik

Ja chyba wiem 😉

Barusz
    Uczestnik

Czy naprawdę muszę pisać czarno na białym, na kogo głosowałam i dlaczego?

Po Tobie spodziewałem się głosu na Spocka, skoro Kirk już jeden dostał ;>

Manul
    Uczestnik

No chyba se w kulki lecicie?!Sonda od kilku godzin w temacie, a Spock bez głosu?Gdybym wiedziała, to... i tak bym zagłosowała na Datę. Ale Wy i tak się wstydźcie!P.S. Wiecie, że żartuję, prawda?

Elvenking
    Uczestnik

James T Kirk w swoim czasie był prawdziwym przystojniakiem. Oczywiście z każdą kolejną częścią filmową tracił (o tym, co jest dziś nie wspomnę... 😉 ), wiec moja ocena leci dla niego, lecz tylko za czasy TOS.

Manul
    Uczestnik

Elvenking! Nawet Ty przeciwko mnie?!

Lo'Rel
    Uczestnik

Manul, mój głos poszedł na Spocka. I zdecydowałem o tym zanim przeczytałem Twoja odezwę :)Też rozważałem Tripa, bo obiektywnie facet jest przystojny i ogólnie lubię go. Ale Spock, to jednak Spock, zarówno oryginalny jak i nówka. Wiecie co mnie rozbawiło? Manul, w pierwszym poście napisałaś: dziewczyny do roboty (w tym sensie, dokładnie nie cytuję), a tymczasem temat opanowali faceci 😀

Elvenking
    Uczestnik

Starałem się być obiektywny i oceniać wygląd. Oczywiście moje ulubione postaci z obsady to blady, żółtooki Data i łysiejący EMH; Spock jest jakby poza wszelkimi kategoriami, jednak jakoś nie umiem ich trzech zaliczyć do przystojniaków pomimo ich oczywistego uroku osobistego 🙂

Wiecie co mnie rozbawiło? Manul, w pierwszym poście napisałaś: dziewczyny do roboty (w tym sensie, dokładnie nie cytuję), a tymczasem temat opanowali faceci 😀

Może dlatego, że forum jest raczej opanowane przez facetów? 😀

Lo'Rel
    Uczestnik

No tak, ale przeglądając temat Manul i Eviva wydają się być jedynymi przedstawicielkami płci pięknej, a jednak parę pań jest na forum. Inna sprawa, że mało aktywnych.

Manul
    Uczestnik

Dziękuję Lo'Rel. Honor Spocka uratowany! Mogę już spać spokojnie.Elvenking, czemu nie wybrałeś Daty? Wydawało mi się, że akurat Ty wybierzesz jego.

Elvenking
    Uczestnik

No mówię, że go uwielbiam, ale nie jestem przekonany, czy mi się podoba (matko schodzimy na niebezpieczne tematy 😆 ).

Jamjumetley
    Uczestnik

Druga sonda i drugi raz zagłosowałem na postać, która w ogólnym rozrachunku wpada z kimś ex aequo na pierwsze miejsce (No dobra - Ezri spadła już na drugie :(). Wybrałem Chakotay'a. Nie żeby mi się podobał (patrz powyższy post Elvenkinga), ale po prostu go lubię. Jest postacią w którą mógłbym się wcielić i w skórze której czułbym się dobrze. Rozważałem jeszcze Kirka. totalnie inny temperament, ale jest cool i chyba każdy z nas - facetów chciałby się znaleźć na jego miejscu. Na trzecim miejscu postawiłbym Bonesa.

Dziewczyny - głosujcie, bo rzeczywiście trochę dziwnie się tu robi 😉

Romek 63
    Uczestnik

No właśnie, czy to znowu my mamy głosować ;D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 92 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram