Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Wasi ulubieni kosmici spoza ST

Wasi ulubieni kosmici spoza ST

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 88 total)
  • Author
    Keymaster

Uwaga: temat zostal podzielony, dyskusja o Diunie bedzie kontynuowana w oddzielnym topicu - Diuna.

Anonymous
    Guest

Vegeta jest najlepszy, chociaż w Dragon Ball GT sporo go osłabili (no i te głupkowate wąsy gosh). Jednak nie zmienia to faktu, że jest on dużo fajniejszy od Son Goku.PS. Picollo też dobry, moja druga ulubiona postać w DB.

Krusty
    Participant

Skoro już poruszyliśmy temat DB to najlepszy jest Krilan tylko nie wiem czemu póżniej robili z niego takiego trzęsi portka.

Slawek
    Moderator

W DB najlepszy był Boo 😛

Krusty
    Participant

Co ta różowa legumina chyba żartujesz?

Qbah
    Participant

Vegeta... od pierwszego odcinka, w ktorym byl... I do samego konca... chociaz te wasy... bosche... Inne postacie to pionki... Szczegolnie Son Goku... jeny, tego to najbardziej nie trawie...

Slawek
    Moderator

Ooo, widze DB ma jednak trochę fanów wśród trekkie :P. A ja ukrywałem, że to oglądam bo myślałem, że wezmą mnie ludzie za dzieciaka co pokemonami (bleeeeee) się bawi. [dop. pięć lat później: choć pokemonami się nie bawiłem, szczeniackie zachowanie proszę mi wybaczyć]Nie, Buu nie lubiłem, ale najlepszy był 😛 (najsilniejszy).Hmmm, chciałem sobie jeszcze jakiś kosmitów z anime skojażyć, ale ja przeważnie oglądam anime bez kosmitów... no... chyba, że jakieś hentai (ooops :P)...Sorki, miałem sześciogodzinną serię w Tekken Tag'a i mi trochę odwala 😛

Borg
    Participant

Nie lubie anime ale jedna krskówka na mnie zrobiła wrażenie

Teknobot

Nie pamietam jak sie obcy nazywali ale byli świeni

Wspaniała technologia

ehhh

Reyden
    Participant

nie Teknobot tylko TeknoMen

wersja amerykańska była swietna ( leciała na FoxKids i na TV4 )

Blade (Nick ) po drugiej transformacji był cool 8)

Reszta Teknomenów była tez świetne ( Topór , Lanca , Darkon , Sabre i Svord )

Niezłym wynalzakiem były tez Teknozbroje 8)

A ta rasa to Venomoidzi

Borg
    Participant

UpsNo blądAle Blade byl malo klimatyczny malo mroczny 😛

rdo
    Participant

najlepsi obcy byli w Star Wars... a konkretny gatunek?? Gunganie (Jar-Jar Binks)no i jeszce nie zapominajmy o ET - to w końcu klasyka kina

Zarathos
    Participant

Skoro juz jestesmy przy klasyfikacji obcych ze wzgledu na glos to zdecydowanie Cienie z B5 "And you they have left ... for us". Minbari to ciolki (przepraszam milosnikow tej rasy) ktore lubia pastwic sie nad slabszymi - bo gdyby ludzie mieli technologie na poziomie Centauri czy Vree to by ich z daleka omineli. Nr 2 dla mnie to ci 'obcy' z Odysei Kosmicznej (duzy i kwadratowy. super 😀 ) a 3 to tealoni, ale ta swirnieta wersja (ta z aktywna szagewara czy jak to sie tam pisze)

Coen
    Participant

Jeśli klasyfikujemy ze wzgledu na głos to Narnów nikt nie pobije"No dictator, no invader, can hold an imprisoned population by force of arms forever. There is no greater power in the universe than the need for freedom. Against that power governments and tyrants and armies cannot stand. The Centauri learned this lesson once. We will teach it to them again. Though it takes a thousand years, we will be free."

Zarathos
    Participant

Eee, nie Coen. Przypomniala mi sie rasa, z B5 zreszta, ktora pobije i cienie i narnenczykow. A mianowicie Walkers from Sigma 957 :DZOG!Vorlon tavutna chog! 😈

T'rup
    Participant

Ooo, widze DB ma jednak trochę fanów wśród trekkie :P.

eee DB? jak dla mnie kazdy odcinek był identyczny 😛 jeśli chodzi o serie Z i powyrzej, ma się rozumieć. no, ale jeśli chodzi o anime, to jak dla mnie najciekawsi kosmici wystepowali w... DrSlump 😀 Kwaskoman i jeszcze jeden... kurde, jak mu było 😀

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 88 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram