Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Viewing 15 posts - 676 through 690 (of 713 total)
  • Author
    Participant

-To tu, to tam... szukamy nowych partnerów handlowych.. niezmąconych wizją Ferengii czy tam innych klingonów. Ingerencja w politykę wewnętrzną, jak na razie wydaje się nieopłacalna tym na górze. Ale kto tam ich wie.

Pitmistrz
    Participant

- Podasz mi nazwiska wszystkich twoich klientów

lszekg
    Participant

-Moich? Trochę mało ich było... jakiś Demk i ktoś anonimowy. Pretensje miejcie do szefa. Ja tylko paczki dostarczam.

Pitmistrz
    Participant

- Dobrze twoja śmierć będzie bezbolesna, zabrać go - chwilę później zostałeś brutalnie wrzucony do celi po drodze tracąc dwa zęby.Po drodze słyszałeś krzyki i błagania jednego z kadetów.

lszekg
    Participant

-Fierdlflone idiokci. Wystarfczyło by uruchomićf mózgofnice. -Psia krew! Mam już wyrok śmierci, a nawet nie wiem gdzie jestem. Rozejrzałem się po celi. Po czym spojrzałem na komunikator. Ciekawe czy działa?

Pitmistrz
    Participant

Jedno dotknięcie upewniło cię że nie tylko działa ale także ma połączenie z innym.

lszekg
    Participant

Skuliłem się w kłębek i szepnąłem: -Czy ty też słyszyf głosy? -Pierwsze co wpadło mi go głowy.

Pitmistrz
    Participant

Po chwili usłyszałeś płaczliwy głos twojego inżyniera - Wiedziałem że rzez te prochy zwariuje WYPUŚĆCIE MNIE Z TOND

lszekg
    Participant

-Bo widzisz... my tak... -Usłyszałem głos zapowietrzonego kranu. -Spoko, spoko. To ja Griffers. Powiedz no gdzie jesteś.

Pitmistrz
    Participant

- Sir to pan? Nie wiem gdzie jestem w jakiejś ciemnej celi torturowali mnie prze 4 godziny - odpowiedział jego płaczliwy głos

lszekg
    Participant

-Ruszcie czasami łbami. -Jęknąłem. -Powiedzieli co z wami zrobią?

Pitmistrz
    Participant

- Nie tylko zadawali jakieś bezsensowne pytania sir - odpowiedział trochę spokojniejszym głosem

lszekg
    Participant

-Bomba. Ja mam stryczek. Powiedzcie no, mamy jakąś szansę ucieczki?

Pitmistrz
    Participant

- Ucieczki? Nie mam siły żeby stanąć na nogach jesteśmy zgubieni.

lszekg
    Participant

-Eh... Dobra, żyj długo i szczęśliwie.Po prostu pięknie. Przeze mnie jednak też przepuścili trochę wolt. Spojrzałem na celę. Pusto, no cóż, widok dosyć przygnębiający. Zacząłem coś sobie pod nosem gwizdać, skoro stryczek, to z godnością.

Viewing 15 posts - 676 through 690 (of 713 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram