Forum Fantastyka Star Trek Co potem?

Co potem?

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • Author
    Participant

Przyznam się, że życiu nie widziałem żadnego odcinka Scrubs, ale słyszałem że sporo osób ogląda. Stąd stwierdzenie z Coxem 😛

Total_Annihilation
    Participant

Match, niefortunny zbieg okoliczności... sh happens 😉

Bartas
    Participant

Ja tam lubię Scrubs 🙂 jak dla mnie świetny serial. Ale mało jest seriali które nie lubię 😉

Lo'Rel
    Participant

Powód jest prosty - nawet Cox ze "Scrubs" to ogląda

No ta chyba w ogóle jestem nie taki, bo o tym serialu to w ogóle nie słyszałem.

A w odpowiedzi na pierwsze postawione tu pytanie: co potem? Przecież Polacy od lat kręcą niesamowity serial sci-fi pt. Na dobre i na złe...

Total_Annihilation
    Participant

Lo'Rel, zabiłeś mnie. Padłam 😀

Lo'Rel
    Participant

Ale mam nadzieję, że reanimacja się powiodła. Nie chciałbym mieć Ciebie na sumieniu 😛

Total_Annihilation
    Participant

Tak, tak reanimacja się powiodła ;P

Eviva
    Participant

Tak, tak reanimacja się powiodła ;P

Ale po czterech dniach dopiero!

Total_Annihilation
    Participant

@Eviva: Nic nie poradzę na fakt nagłego wybycia w odmęty pozbawione internetu. Bratałam się z naturą. Głównie kleszczami ;P

Eviva
    Participant

@Eviva: Nic nie poradzę na fakt nagłego wybycia w odmęty pozbawione internetu. Bratałam się z naturą. Głównie kleszczami ;P

Au! Uwaga na boreliozę i zapalenie opon mózgowych!

Total_Annihilation
    Participant

Wiem wiem 🙂 Lekarzostwo w ośrodku już mnie poinstruowało 😛

Total_Annihilation
    Participant

A co powiecie o komiksach osadzonych w uniwersum ST? Dorwałam się ostatnio do marvelowskiej serii DS9 (bodajże z drugiej połowy lat 90-tych) i do Countdown. Wszystko po angielsku. Problem w tym, że zabrałam się do tego zupełnie na tzw. "czuja" i kompletnie nie mam w tym rozeznania 🙁

Eviva
    Participant

Komiksy stanowią niejako dopełnienie filmów i seriali. Usiłują zatykać co większe dziury i niwelować buraki, i czasem im się to udaje, a czasem stwarzają jeszcze gorsze zamieszanie.

Match
    Participant

a fe, komiksy są nie-ka-no-nicz-ne!!

Total_Annihilation
    Participant

@Match, no właśnie cały problem w tym, że z kanonu, to mi raczej nie wiele zostało 😛

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram