Forum Fantastyka Star Trek Ulubiona rasa

Ulubiona rasa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 197 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Potrzeby większości są ważniejsze niż potrzeby kilku lub jednostki " . Moim zdaniem jest przeciwnością Kirka , dlatego tak do siebie pasują , ponieważ się uzupełniają.

Czyżby jakieś insynuacje? 😆

Poruszymy teraz temat slashu Spirk? 😀

Manul
    Uczestnik

Najbardziej przerażający slash jaki mógł powstać.Temat poruszony, temat zakończony.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale jakiego typu kremówka??

Zuza, generalnie każdego, chyba, że jest z budyniem. Ale czy to jeszcze kremówka? Już sam widok tego białego niczym śnieg kremu mnie mdli.

Manul
    Uczestnik

Zuza, generalnie każdego, chyba, że jest z budyniem. Ale czy to jeszcze kremówka? Już sam widok tego białego niczym śnieg kremu mnie mdli.

Zapamiętać na przyszłość:

Już w życiu nie porównywać Spocka do kremówki.

Leila
    Uczestnik

Ekhem... Chciałabym powitać wszystkich zgromadzonych. Zamierzam regularnie tutaj przesiadywać. Mam nadzieję, że się cieszycie...Moją ulubioną rasą są Wolkanie.Jak ja uwielbiam te ich uszka!Logika.Pon Farr.Są tacy zimni, oschli.Dobra, uwielbiam Ich praktycznie za wszystko.

fluor
    Klucznik

Witamy 🙂 zgaduję, że chodzi o Spocka?

Leila
    Uczestnik

Przecież to oczywista oczywistość. 🙂

Leila zawitała na Trek.pl.Witaj wśród tych, którzy udzielają się na trzech forach... A przynajmniej starają się. ^_^

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja nie rozumiem co wy w tym Spocku widzicie? 😛

Leila
    Uczestnik

Oj, nie wiem, czy możliwe jest wymienienie wszystkich Jego zalet.Musielibyśmy długo tłumaczyć. 🙂

Krusty
    Uczestnik

Leila zawitała na Trek.pl.

Witaj wśród tych, którzy udzielają się na trzech forach... A przynajmniej starają się. ^_^

Tak z ciekawości pozostałe dwa fora to?

Piotr
    Klucznik

Phoenix (st.pl) i Independence (s-t.com.pl).

Leila
    Uczestnik

Dokładnie. 🙂

Manul
    Uczestnik

Ja nie rozumiem co wy w tym Spocku widzicie? 😛

Bo Spock jest jak Twoje ulubione danie.

Bo nikt nie lubi kremówek.

(nie mogłam się powstrzymać :D)

Leila
    Uczestnik

Kremówki są okropne. Nie mogłaś porównać Go do, np. eklerki lub... do czekoladowego ciasteczka z marmoladą, polanego lukrem i posypanego wiórkami kokosowymi?Nie lubię kremówek, ale Spocka uwielbiam. Ach... :wub:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 197 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram