No jeśli o kobiety obcych ras to ja bardzo lubie czarnowłose półklinognki-półwolkanki ze szpiczastymi uszami 😉
a gdzieś ty takie cudo widział??? jak masz jakiś link lub fote to dawaj, chetnie oblookam. nawet bardzo chetnie. polaczenie dostojnej klingonki z równie dostojną, lekko oziębłą wolkanką... hmmmm...
rozmarzyłem się 😉
cytat:
"Manul 23.11.2009, 22:32
Witaj w klubie madzika31.
Tak swoją drogą chciałabym zobaczyć trekkie, który by powiedział: Nie, nienawidzę Spocka. Wkurza mnie i w ogóle pozbyłbym się go ze ST.
Tacy istnieją?
Manul 23.11.2009, 22:48
Ale nie przepada za Wolkanami nie oznacza, że nie lubi Spocka.
Parafrazując pewnego osła.
Spock jest jak kremówki. Słyszałaś, żeby ktoś kiedyś powiedział, ej stary nie lubię kremówek."
ja nie lubie ani Spocka ani kremówek. z TOS najbardziej lubiłem Doca i Scotiego, zwłaszcza tego drugiego. Kirk mi całkiem latał- taki lowelas-zawadiaka, a Spock-... to Spock, taki kloc który czasem coś mądrego powiedział. Już o wiele bardziej wolę Datę od niego
co do mojej ulbionej rasy to jakoś szczególnie za żadną nie przepadam, aczkolwiek jak bym musiał wybrać to Andorianie (zwłasza Andorianki) wliczjąc w to Aenar. Romulanie zaś wydają mi się bardzo interesujący
a teraz czekam na baty 😛