Forum Fantastyka Star Trek Ulubiona rasa

Ulubiona rasa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 197 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • cinus
    Uczestnik

Ciekawe, jaki by był żeński osobnik Q 🙄

lszekg
    Uczestnik

"-Ty mały robaku! Przyszedłeś na zaloty tak? (tu pstryka palcami i spada na ciebie kometa)"

Piotr
    Klucznik

Przeciez byla Q w Voyagerze. W 3x11 The Q And The Grey.

cinus
    Uczestnik

no ale to był pojedynczy epizod i dosyć tajemniczy ;] rozbroiło mnie to ich podejście... styknięcie się... palcami 😉

Anonimowy
    Gość

Żeński Q był też na Enterprisie-D w odcinku: Mała Q a jakie miała podejście do facetów było widać dosyć dokładnie, bo zagięła parol na Rikera ;>.

lszekg
    Uczestnik

To był odcinek o dorastaniu i o mocy o której się nie wie.A tak przy okazji Żadnych emocji tek? ;>

zdarom
    Uczestnik

mi najbardziej odpowiada ferengi, tylko troche dziwne maja podejście do kobiet, chodzi mi o zakaz noszenia ubrań młode i ładne ok ale te starsze... fuj nie chciałbym tego widzieć będąc dzieckiem 😉

Tom
    Uczestnik

To akurat by Ci nie przeszkadzało, bo byś był przyzwyczajony - tak jak jesteś (pewnie) przyzwyczajony do oglądania zatorturowanego trupa wiszącego na krzyżu, który przez to, że wisi praktycznie wszędzie, nie wywołuje silniejszych reakcji. ;>

Cross
    Klucznik

100% racji, to są sprawy czysto kulturowe.

Eviva
    Uczestnik

Moja ulubiona rasa, zakładając, że to kogokolwiek obchodzi? Oczywiście Wolkani. Strasznie rajcują mnie ich uszy i rysunek brwi. Wogóle mam do nich słabość - przyznaję bez bicia.

Enterprise J
    Uczestnik

Rasy które najbardziej lubię to Wolkanie i Klingoni.

Eviva
    Uczestnik

Enterprise J

Wybór, powiedziałabym, biegunowy, ale całkiem, całkiem...

cinus
    Uczestnik

Jak już wspomniałem, Edo rządzą 🙂 choć co do Wolkan wydaje mi się, że podobnie może potoczyć się ludzka ewolucja (w kierunku istot do nich podobnych).

Anonimowy
    Gość

Miejmy tylko nadzieję, że nie popełnimy tych samych błędów z arsenałem atomowym jak w ST. W końcu zarówno na Ziemii jak i na Volkanie wykańczano się za pomocą bombek atomowych. Co do ewoluowania w kierunku logiki jestem za, bo może wtedy nie będzie tylu przestępców, ponieważ zanim na kogoś napadną 10 razy pomyślą logicznie co im za to grozi.

Eviva
    Uczestnik

Miejmy tylko nadzieję, że nie popełnimy tych samych błędów z arsenałem atomowym jak w ST. W końcu zarówno na Ziemii jak i na Volkanie wykańczano się za pomocą bombek atomowych. Co do ewoluowania w kierunku logiki jestem za, bo może wtedy nie będzie tylu przestępców, ponieważ zanim na kogoś napadną 10 razy pomyślą logicznie co im za to grozi.

"Nauczmy się prawidłowo myśleć. To podstawa moralności" Pascal. Jak widac, facet może nie był Wolkanem, ale miał na takowego zadatki.

Mod: Offtopic przeniesiony do tematu o kościele.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 197 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram