Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Starfleet Command III - problemy, pytania, dyskusje

Starfleet Command III - problemy, pytania, dyskusje

Viewing 6 posts - 91 through 96 (of 96 total)
  • Author
    Participant

Jeśli to jest rip to nic nie poradzimy :(.

Zbychu
    Participant

OK dzieki Krusty..Teraz inne pytanie.Czy i gdzie sa jakies nowe kampanie do SC 3?Tylko chodzi mi o takie ktore NA PEWNO dzialaja.Pytam bo wprawdzie zaczalem na najwyzszym stopniu trudnosci standardowe kampanie ale przy czasie jaki spedzam przy grze do rana przejde połowęA takie kampanie bardzo przedłużają radość z gry, wiem bo znalazłem parę do Conflict Freespace 2...I cieszę się grą od roku, nawet już komandorem zostałem, kto grał ten wie ile trzeba było czasu przy tej grze spędzić 😎

Krusty
    Participant

Jest zestaw dodatkowych misji związanych z akcja ST: Nemesis no i oczywiście są mody w których są dodatkowe misje ale tylko dla trybu conquer the galaxy.

bushido
    Participant

Post przeniesiony

Witam !

Mam problem w kampanii Romulan, otóż była to misja w której miałem na cloak przelecieć przez terytorium federacji, nie udało mi się. Wyłączyłem gre, nic nie zapisywałem a miałem sejwa tuż przed misja.

Gdy znów wszedłem do gry, zapomniałem o tym i poleciałem nabijać prestige. Gdy mi się przypomniało, po paru godzinach, chciałem ją zrobić, ale zauważyłem, że nie dostaje tych wiadomości gdzie mam lecieć :huh: .

i sam zapomiałem gdzie ona była...

Prosze o jakąś rade, pozdrawiam

I jeszcze jedno, jak moge awansować w randze ? mam 25k prestige najlepszy statek i nadal 1 range :/

[EDIT] Chodzi mi o "Star Trek: Starfleet command 3"

Piotr
    Keymaster

Sprawa rang byla tu poruszana wiele razy, poczytasz to znajdziesz. A co do miejsca wykonywania misji, jesli mnie pamiec nie myli, po jakims czasie zostaniesz tam przeniesiony automatycznie.

damikss
    Participant

Witam wszystkich.Odswieże temat.Gram ponownie od jakiegoś czasu i mam pytanie o mod Dominion Wars Mod v4.6.4Czy da rade w nim wlaczyc widok oslon?Bardzo problematycznie gra sie nie widzac oslon wroga i swojego statku.ps.Ma ktoś może dzialajaca stronke z modami do ej gry?

Viewing 6 posts - 91 through 96 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram