Forum Fantastyka Star Trek Star Trek XII

Star Trek XII

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 256 total)
  • Author
    Participant

Po tym jak ujrzałem najnowszy tweet producenta Damona Lindelofa, uznałem, że właściwym będzie rozpoczęcie wątku o "dwunastce". Zdjęcia do filmu możemy chyba uznać za rozpoczęte!

Dołączona grafika

Jamjumetley
    Participant

Nie od dziś wiadomo, że na TrekMovie.com udziela się sam Roberto Orci - producent i scenarzysta Star Trek XI i XII. W komentarzach pod artykułem o początku zdjęć napisał:

Dołączona grafika

Czyżby poprawili maszynownię?

Cross
    Keymaster

Podsycają fanów tymi wpisami, a stworzą pewnie kolejny shit.

Jamjumetley
    Participant

Nie wiadomo o ile dokładnie, ale budżet Star Trek XII jest większy niż w wypadku jedenastki. Tak mówi boborci na TrekMovie.com. Paramount sypnął groszem. Niech chociaż ekipa nic nie schrzani.

EDIT: Wspomniana ekipa otrzymała błogosławieństwo od Leonarda Nimoya:

Dołączona grafika

Elvenking
    Participant

Budżet to jeszcze nie wszystko. Dajmy na to Wrath Of Khan był raczej niskobudżetowy, a jest bezsprzecznie kultowy. Chciałbym żeby te nowe produkcje kiedyś również na stałe zakorzeniły się w zbiorowej świadomości trekkerów i stały kultowymi, ale nie sądzę, by miało się to stać to za sprawą $$$.

Jamjumetley
    Participant

Wiadomo, że kasa nic nie gwarantuje, choć może wspomóc film jeżeli się ją dobrze zagospodaruje.

In other news:

Dołączona grafika

Obraz podstrony dotyczącej Star Trek XII na IMDB

Pytanie: przeciek, żart czy czyjeś myślenie życzeniowe?

MikE
    Participant

Tak ma wyglądać Enterprise w nowym ST no niby stara sylwetka ale tak nowocześniej wygląda...

http://the-adam.com/adam/rantrave/star_tre..._enterprise.jpg

Jamjumetley
    Participant

Stare... Ktoś sobie zmontował taki model jeszcze zanim się za XI wzięli 😀

MikE
    Participant

A ja już myślałem że tak będzie wygladać 😆 ale ciekawy jestem czy refit entka zrrobią do XII ???

fluor
    Keymaster

Ja liczę na to, że nie zrezygnują z lens flare ;D

Trekowiec
    Participant

Tak ma wyglądać Enterprise w nowym ST no niby stara sylwetka ale tak nowocześniej wygląda...

Fajnie wygląda. 🙄 Szkoda, że to prawdopodobnie tylko czyjaś wyobraźnia. Tak swoją drogą to brakuje mi jakiegoś nowego, fajnego serialu trekowego na co dzień. Nie samymi kinówkami człowiek żyje. 🙂

MikE
    Participant

To akurat prawda brakuje serialu ST od czsów entka nic nie zrobili a Braga teraz jest wpółproducentem razem se Spilbergiem serialu Terra Nova.Ciesze się ze będzię nastepna cześć ST XII ale mogli by zrobić dobry serial ale kontynuujący historię po NG i wydarzeniach z NEMESIS...np: The NEXT NEXT NEXT GENERATION 😆 😆 😆

Romek 63
    Participant

Ten zamieszczony na tym obrazku Enterprise rzeczywiście dobrze wygląda (lepiej niż ten ze ST XI) i mógłby być taki lub podobny wykorzystany w ST XII 😎 Poza tym świetnie się prezentuje jako tapeta na ekranie mojego laptopa 😀

A co do nowego trekowego serialu to też mi się taki marzy 🙄 Może jeśli ST XII odniesie duży kasowy sukces to pomyślą i o kolejnym serialu. Technika i nauka już trochę poszły do przodu od czasów kręcenia ST Enterprise więc mogłyby się pojawić w nim też nowe technologiczne nowinki 🙄 Poza tym dorasta już do serialu kolejne pokolenie młodzieży które warto nim zainteresować 😀

Diabeu
    Participant

Wiadomo, że kasa nic nie gwarantuje, choć może wspomóc film jeżeli się ją dobrze zagospodaruje.

In other news:

Dołączona grafika

Obraz podstrony dotyczącej Star Trek XII na IMDB

Pytanie: przeciek, żart czy czyjeś myślenie życzeniowe?

Z komentów pod filmem -

IMDb is as reliable as Wikipedia. Any jack monkey with a paid account can edit information on this site.

:]

Choć przeciek także jest możliwy.

Fluor - no lens flare musi być, a jak ;D

Trekowiec
    Participant

A co do nowego trekowego serialu to też mi się taki marzy 🙄 Może jeśli ST XII odniesie duży kasowy sukces to pomyślą i o kolejnym serialu. Technika i nauka już trochę poszły do przodu od czasów kręcenia ST Enterprise więc mogłyby się pojawić w nim też nowe technologiczne nowinki 🙄 Poza tym dorasta już do serialu kolejne pokolenie młodzieży które warto nim zainteresować 😀

Ja wam coś powiem. Oglądam teraz już po raz 5 chyba DS-9 i nie wiem czy po dojściu do końca znowu będę miał ochotę? Moze wrócę do Voya ale ile razy można oglądać w kółko to samo, nawet jeśli coś się bardzo podoba. To jakby codzienne jedzenie pysznego tortu, w końcu się przeje. Co prawda TOSa nie znam zbyt dobrze ale jakoś już chyba to nie jest serial dla mnie, jest chyba już dl amnie zbyt anachroniczny choć nie mówię, że taki zły 😉 Jeśli już to wolę kinówki z Kirkiem i Spockiem. 🙂 Osobiście wychowałem się na TNG z ekipą Picarda i do niego oraz do Voya czuję największy sentyment. No ale jak we wstępie, ile można jechać w kółko na tym samym. Zacząłem nawet ostatnio oglądać Zabójcze umysły (tą serię pierwotną) a dziś w nocy zacząłem "Inkarnację" - świetny film ❗ 😉 Przyznam szczerze, że już coraz mniej oglądam tego treka. Brakuje po prostu świeżości w temacie i tyle. Kolega jeden namawia mnie do Battlestar Galctica. Zobaczę, może pooglądam ale narazie na iitv wysiadły wszystkie linki z megavideo (bo ponoć Amerykańce z FBI ich szczapili 😀 ) a ściągać tyle nie mam zamiaru bo mam wolne łącze i niewiele w sumie miejsca, widzę AXN puszcza ten Ba...G..., to najwyżej tam czasem luknę.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 256 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram