Forum Fantastyka Star Trek Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 1,020 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • snowman
    Uczestnik

All these numbers...  😉

snowman
    Uczestnik

Los trzeciego sezonu STD oficjalnie niepewny. Dobra wiadomość, choć wciąż czekamy na lepszą...

Danielle Turchiano:

Alex Kurtzman says they are cutting the Season 2 finale right now and they have a lot of "big ideas" for Season 3 so "hopefully we'll get the pickup." No news on that today.

Lo'Rel
    Uczestnik

Spojlery.

Bardzo na goraco.

Ucięte niemowlęce główki? Wypatroszony Klingon? Megakosmiczny wyglad? Jestem zachwycony Klingonami. W sensie świat przedstawiony. Logika dzialań, to osobny temat.

Pokazanie Sekcji 31 od wewnątrz uwazam za powiew świeżości w kontekście zupełnego braku informacji na ten temat.

snowman
    Uczestnik

Paskudny, odpychający odcinek. Klingoński wątek niczym jakieś poronione historie z Gry o tron. Ponure, wynaturzone okropieństwo w niczym niepodobne do Treka... Im szybciej skasują ten serial, tym lepiej.

Lo'Rel
    Uczestnik

Przyznaję, że z trudem ogarniam Snowman, dlaczego zadajesz sobie ten olbrzymi trud, czemu tak strasznie się zamęczasz oglądajac ten serial? Ja np. nie byłem w stanie obejrzeć więcej niż dwa odcinki "1983". I wiesz co? No nie oglądałem dalej.

Twoja opinia na ten temat jest powszechnie znana wśród forumowiczow i nie robi już niestety na nikim wrażenia, co widać pod postacią braku reakcji na Twoje posty. Filmów które linkujesz też pewnie nikt nie oglada, bo szkoda czasu na oglądanie frustratów.

Dobra rada, tak od serca i po ludzku: szkoda życia na negatywne emocje. Ja bym zajął swój czas rzeczami które dają radość.

snowman
    Uczestnik

To teraz coś dla wytrwałych, na długie zimowe wieczory... 😉

snowman
    Uczestnik

One more voice to the chorus...

snowman
    Uczestnik

Szybko, zwięźle i na temat... 😀

snowman
    Uczestnik

Continuity/coherence matters, obviously...

snowman
    Uczestnik

No to jeszcze raz...

snowman
    Uczestnik

I ciąg dalszy...

snowman
    Uczestnik

I jeszcze raz...

snowman
    Uczestnik

A jednak jest coś czego Burnham nie potrafi... 😛

Aż dech zapiera. Trudno się zdecydować kto wypadł gorzej. Śpiewacy czy autor/autorzy tekstu? Cóż to właściwie było?  😛

fluor
    Klucznik

Snowman, extrasy i bloopery nie są kanoniczne od... nigdy 😉

A piosenka jest stąd, możesz znaleźć znajomą twarz

snowman
    Uczestnik

Aktualny wynik drugiego sezonu STD na Rotten Tomatoes wynosi 29%... 

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 1,020 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram