Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Spotkania mazowieckie

Spotkania mazowieckie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 161 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Informuję wszystkich zainteresowanych, że spotkanie mazowieckie w dn. 4 kwietnia odbędzie się poza Warszawą - w Skierniewicach o godz. 15. Szczegóły w linku.

Zapowiedziane osoby jak do tej pory to: ja z Asią, Oskar, Q.

balint
    Uczestnik

Witam wszystkich.Jestem pierwszy raz na tym forum i mam pytanie.Mam dużo kart do pierwszej edycji do ST i sporo do drugiej. Potencjalnie miałbym ochotę nauczyć się co nieco grać w tą grę. Jakbyścię się spotykali w Warszawie w jakiś weekend i akurat miałbym wolne to z przyjemnością bym do Was przyszedł i podpatrzył jak to się wogóle je.Pozdrawiam wszystkich graczy.Kontakt do mnie:mail: balint@op.pl GG: 8460441 - na forum mogę pojawiać sie sporadycznie, pocztę i GG sprawdzam codziennie.PozdrawiamWojtek Lengyel

fluor
    Klucznik

Nie wiem czy chętni do gry się znajdą, ale na pewno żeby się spotkać i pogadać na temat kart i Treka. Szykujemy turniej w lipcu, jak oczywiście chętni dopiszą 🙂

fluor
    Klucznik

Sobota 16 maja, g. 15, zapraszam do Paradoksu na spotkanko.

fluor
    Klucznik

Sobota, 23 maja, g. 15 - Cafe Paradox - zapraszam.

fluor
    Klucznik

Czy są chętni do spotkania w tę sobotę w Paradoksie? To będzie ostatnia okazja na spotkanie w starej siedzibie tego lokalu, jeszcze przed przeprowadzką.

fluor
    Klucznik

W najbliższy czwartek, 24 września o godz. 19 w Paradoksie - pożegnanie Vela ze stolicą (przeprowadzka do Wrocławia).

Dzikowy
    Uczestnik

O cholera, przegapiłem. Proponuję jednak cykliczne spotkania w nowym PX. (Velo, pozdrów Wrocek, nie jesteś jedyną osobą, której przyszło się ze stolycą pożegnać).

fluor
    Klucznik

Pytanie jak regularne (co tydzień, co 2 tyg, co miesiąc?) i kiedy (formuła niedzielnego popołudnia nieźle się sprawdzała, ale to tylko jedna z możliwości).

Dzikowy
    Uczestnik

Poza wyjazdami nie widzę przeszkód. Polecam nowy Px, miejsca starczy, szczególnie, że można sobie zaklepać stoliczek. Co dwa tygodnie to może niekoniecznie... lepiej 2 spotkania w miesiącu 🙂

fluor
    Klucznik

No właśnie, co z tymi spotkaniami regularnymi? Zapraszam jutro (sobota) o g.13 do Paradoksu.

fluor
    Klucznik

Zapraszam na spotkanie mazowieckie w niedzielę 29 listopada o g.13 w Cafe Paradoks.

fluor
    Klucznik

Zapraszam w najbliższą sobotę (16 stycznia) do Cafe Paradoks na godzinę 12. Niecodzienna okazja - będzie można spotkać się m.in. z Biterem, kapitanem USS Independence, który przyjechał do nas z Lublina.

Match
    Uczestnik

Ech, a mnie zaliczenia gonią 😐

Eviva
    Uczestnik

Ech, a mnie zaliczenia gonią 😐

Furda zaliczenia, na naukę nigdy nie jest za późno.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 161 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram