Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Spotkania mazowieckie

Spotkania mazowieckie

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 161 total)
  • Author
    Participant

Moze jakies spotkako przedwyborcze w sobote? 😛

fluor
    Keymaster

Przedwyborcze... może w środę/czwartek czy jakoś tak... to moja propozycja, bo w sobotę tak średnio mi pasuje.

Vashar
    Participant

Przedwyborcze... może w środę/czwartek czy jakoś tak... to moja propozycja, bo w sobotę tak średnio mi pasuje.

Generalnie to sobota/niedziela pasuje bardziej osobom pracujacym w systemie pn-pt... a sroda/czwartek to minimum 17.

Tom
    Participant

ja jestem za sobota/niedziela ;>

Gosiek
    Participant

spotkanko przedwyborcze

Przedwyborcze znaczy za tydzień? Ja bym wstępnie była za, o ile nic mi się w międzyczasie nie pozmienia. Bo jak jutro (a właściwie już dziś :P) to ja odpadam.

Dalek
    Participant

Za tydzień.

fluor
    Keymaster

aaaa za tydzień 😀 trzeba było tak od razu. To... mam szkołę, więc pewnie będę mógł, chociaż nie do końca jestem pewien, bo mi zajęcia przenieśli na Okęcie, a to jest trochę dalej niż do metra i z powrotem.

Arille
    Participant

Ja się wpisuję na sobotę. Środa/czwartek kompletnie odpada.

Gosiek
    Participant

Sobota wygląda zdecydowanie najlepiej, ja niedzielne popołudnie mam już zajęte. I tradycyjnie trzymałabym się Marhaby - fajka wodna to jednak jest to. 🙂

Arille
    Participant

wszyscy żywi jak nie wiem co... robimy coś po Nowym Roku?

Gosiek
    Participant

Po nowym roku chętnie, chociaż nie wiem czy już w najbliższy weekend czy raczej w następny. Ja bym była za tym następnym, teraz trzeba będzie odpocząć po wolnych dniach i innych świętach. ;P

Arille
    Participant

No dobrze. Mi pasuje w styczniu wszystko poza 27 :>

Arille
    Participant

Plum. Poszło info o spotkaniu na listę ale piszę jeszcze tutaj na w razie gdyby ktoś zabłądził 😀 Prawda że żyjecie? :>

fluor
    Keymaster

My żyjemy, ale nasi informatorzy donieśli niepokojące informacje o naszym siedliszczu. O ile poziom obsługi/wszystkiego w Marhabie obniżał się sukcesywnie co jakiś czas (co odnotowały już różne osoby, ze mną na końcu), to podobno podczas ostatniego "podejścia" do kebaba okazało się, że melina jest zamknięta. Naocznie nie potwierdziłem, ale ręczę za informatorów.

Gosiek
    Participant

Ja się pewnej niedzieli odbiłam od zamkniętych drzwi w Marhabie, a godzina była wczesna, 17 z kawałkiem. o_O Następnym razem było już o tyle lepiej, że knajpa okazała się być otwarta i jedzenie nadal dobre, ale nowi kelnerzy/sprzedawcy, to totalna porażka. I poziomu obsługi to tam już nie ma praktycznie żadnego. :/ Niestety, wygląda na to, że trzeba będzie się rozejrzeć za jakimś lokalem zastępczym. Właściciel Marhaby wspominał, że otworzył nowy lokal z fajką wodną, gdzieś w okolicach Alei Niepodległości 19, ja bym go chętnie przetestowała, ale do piątku to nie żyję, bo mam potworne urwanie głowy w pracy...

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 161 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram