Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Spotkania mazowieckie

Spotkania mazowieckie

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 161 total)
  • Author
    Participant

Vashar.... Bo ich nie mamy? :Pyrrhedes: Wiek jakiś specjalnie ważny na spotkaniach nie jest. Są ludzie zarówno młodsi jak i starsi - a i tak bawimy się dobrze, zazwyczaj jedząc arabskie jedzenie, popijając arabską herbatę i w niektórych przypadkach paląc fajkę wodną 🙂 Zapraszamy na spotkanie - poznasz nas, zobaczysz jak te spotkania wyglądają - i dopiero wtedy na spokojnie zdecydujesz czy masz ochotę zostać z nami 😀

yrrhedes
    Participant

Spoko. Byłem tylko ciekaw, czy na zlocie spotkam dzieci, czy też sam będę na dziecko wyglądał. Trek jest na tyle uniwersalny, że podobał mi się jak miałęm te... kilka lat i zapewne będę go miło wspominał na starość.Jak często się spotykacie?

Tom
    Participant

Spotkania odbywaja sie co tydzien w niedziele (czasem w sobote) o 16:30 w knajpce "Marhaba", znajdujacej sie na przeciwko GUS-u.

fluor
    Keymaster

Marhaba, godzina 16, w ta niedziele. Zapraszamy 🙂

Unicorn
    Participant

Chętnie bym przyjechała, ale akurat wtedy mam pokaz Taekwon-do 😉 Więc może następny tydzień się zjawie 😉

fluor
    Keymaster

Najblizsze spotkanie 5 marca w "Marhabie", godzina 13 w Metrze Centrum zbiorka - przy zejsciu na galerie (srodkowy barak na placyku metra).

fluor
    Keymaster

Najblizsze spotkanie 1 kwietnia, g.15 pod Rotunda.Zaznaczam tez, ze planowane jest ognisko na 21-22 kwietnia (chetni proszeni sa o odbieranie zaproszen u mnie na prv).

fluor
    Keymaster

Informuje, ze w zwiazku z kiepskimi prognozami pogody ognisko 21-22 kwietnia zostanie odwolane. Mozemy sie spotkac na miescie however - na spotkaniu mazowieckim w sobote lub niedziele (lub w oba te dni).Jako termin zastepczy bedzie rozwazany 6-7 maja, ale na razie to tylko luzna zapowiedz.W sobote 21 zapraszam na spotkanie o 15 w Marhabie.

Arille
    Participant

Jako że mnie dawno nie było i w związku z tym, że spotkania zmieniły swoją formę jeszcze przed wakacjami, zadaję pytanie jak to wygląda teraz? I czy jest tu jakaś żywa, zaglądająca istota, która przeczyta ten apel i puści jakieś info? (Wiem, że do niedzieli daleko ale chociaż jakiś sygnalik?)

Vashar
    Participant

Welcome back ;)Ostatnio jakos malo spotkan bylo... moze po Twoim powrocie sie to zmieni ;P W zeszlym tygodniu bylo minispotkanie z okazji Polconu... Aktualne info jak zwykle jest na liscie mazowieckiej, na ktora jestes zapisana 😉 Jesli bedzie spotkanie w niedziele, to bede 🙂 PozdrawiamVashar

fluor
    Keymaster

W niedzielkę pracuję, toteż mnie nie będzie. Za to mogę być w poniedziałek, jeśli będą chętni 😉

Gosiek
    Participant

W piątek o 19 jest jeszcze impreza pożegnalna veyDera w Paradoxie, na którą też pewnie kilka osób dotrze (takie przynajmniej były zapowiedzi), więc może się tam spotkamy. Ja w weekend raczej odpadam, chyba że uda mi się do niedzielnego popołudnia nadrobić zaległości naukowe. ;>PS. Doklejam temat do podstawowego topicu o spotkaniach.

Arille
    Participant

Hm... ja po niedzieli zupełnie odpadam na 2-3 dni 🙂 tym razem wypada na Paradox i veyDera 🙂

Tom
    Participant

Ja tez planuje dokonac autoobjawienia na imprezie dla VeyDera ;>

Vashar
    Participant

Ja tez planuje dokonac autoobjawienia na imprezie dla VeyDera ;>

A łyżka na to.... niemożliwe 😛

Nie moglem sie powstrzymac ;>

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 161 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram