Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Stargate RPG - SG 33

RPG - SG 33

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 191 total)
  • Author
    Participant

Drugie drzwi były zablokowane, ale Jaffa pokazał na coś przy suficie.- To kanał wentylacyjny. Powinien skręcać po 5 metrach. Jak zakręcimy to juz nas nie dostaną.

Aedin
    Participant

-Dobra! Harrison i ja będziemy was osłaniać, potem wjedzie Harrison a na końcu wciągniecie mnie , jestem skromnie mówiąc, najlżejsza! - Przeprowadzili szybka akcje tak żeby wydostać się z pomieszczenia i uciec w głąb szybu.

I. Thorne
    Participant

- Mogę wam pomóc. - rzekł Jaffa. - Dajcie mi zata, będę was osłaniać. Ogłuszycie mnie jak będziecie w środku. Powiem, że zostałem złapany. To podwładni Ateny, nic nie wiedzą, że ich zdradziłem.

Aedin
    Participant

April westchnęła, w takiej sytuacji nic innego nie zostało jak tylko zaufać temu Jaffa. - Harrison daj mu zata i zmywajmy się stąd. Harrison wykonał rozkaz. April Przyglądała się Jaffa i pilnowała go, jeśli tylko coś miałoby pójść nie tak była gotowa go zastrzelić.

I. Thorne
    Participant

Członkowie druzyny po kolei znikali w szybie. Została tylko April i Jaffa.- Chowaj się. Zatrzymam ich. - rzekł Jaffa, tak strzelając by wrogowie nie widzieli jego twarzy.

Aedin
    Participant

Gorwin i Sherman pomagali wejść April do szybu. Pani płk. zdecydowała się zaufać Jaffa, ale Harrison był innego zdania. cały czas mierzył w niego i gdy zobaczył chociaż jeden fałszywy ruch był gotów strzelić bez rozkazu.

I. Thorne
    Participant

Gdy pułkownik weszła do szybu to Jaffa odrzucił zata i siadł oparty o ścianę. Pokazał Harrisonowi, że ma go postrzelić z zata.

Aedin
    Participant

Harrison strzelił z zata. Sherman i Goriwn wycofali się w głąb szybu. Za nimi ruszyła Pani płk. i Harrison. Starali się oddalić w najbezpieczniejszą lokację.

I. Thorne
    Participant

W ostatniej chwili harrison uciekl za zalom, bo jeden z Jaffa wsadzil do szybu staffa i walil na serio.Cala druzyna wydostala sie z szybu po kilkunastu metrach. Byli w jakims ciemnym pokoju, wygladalo to na jakis magazyn.

Aedin
    Participant

- Było gorąco... Nie możemy dać się tak podejść drugi raz... Spróbujmy się dostać na mostek... Ciekawe jak sobie radzą Chińczycy... Za mną. - Powiedziała pani płk. i cała drużyna ostrożnie ruszyła na mostek

I. Thorne
    Participant

Na statku zaległa cisza, taka która przeszkadza w uspokojeniu się. Zagrożenie mogło nadejść z każdej strony, programiści jak widać było dali Jaffa spore możliwości bojowe, nie byli to goście do łatwego odstrzału jak na początku działalności programu SGC. Byc może związane to było także z tym, że pozostali Władcy Systemu oszczędnie teraz szafowali swymi siłami i uważniej szkolili swe armie, bo rezerwy w większości uciekły na Dakare i inne planety Wolnych Jaffa.Po drodze usłyszeli cichy jęk i coś mówione po chińsku. Głos dobiegał z bocznej sali, do której ciągnął się ślad krwi na podłodze.

Aedin
    Participant

April wykonała kilka znaków ręką, Harrison i Sherman przygotowali się, i po odliczeniu do trzech wpadli do pomieszczenia. Wycelowali broń w tych, którzy znajdowali się w środku, jeśli było ich wielu i chwycili za broń od razu rozpoczęli ostrzał. April wpadła zaraz za Shermanem i Harrisonem, Gorwin został aby pilnować tyłów.

I. Thorne
    Participant

W środku przy jednej ze ścian leżał ciężko rannny Chińczyk. Miał paskudną rane brzucha, która wciąz krwawiła.- Czego chcecie? - zajęczał. - Dopadli nas... Ballowcy...

Aedin
    Participant

-Sherman, opatrz go. Harrison, Gorwin zabezpieczyć teren. - Powiedziała April po czym spojrzała na chińczyka. - Drużyna Cie zostawiła? Gdzie poszła reszta grupy Baala?

I. Thorne
    Participant

Rany były bardzo ciężkie, praktycznie śmiertelne.- Rozbli nas... całkowicie... Coś sie popsuło... w grze... Ranny powinien sam... decydować o skończeniu... gry... A ja tu... utknąłem... Poszli na mostek...

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 191 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram