Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Mogłeś ruszyć korytarzem w 2 strony nie różnimy się w zasadzie niczym po za tym że z jednej przyszedłeś.

lszekg
    Uczestnik

-Okej idę dalej. -Przeszedłem trochę korytarzem i znalazłem się w jakimś pomieszczeniu sądząc po oznakowaniu mógł to być jakiś nie dokończny magazyn.

Pitmistrz
    Uczestnik

W pomieszczeniu było tylko kilka skrzynek na pułkach i jakieś narzędzia.

lszekg
    Uczestnik

-Skoro to jest magazyn to jestem w tylnej części okrętu, dobrze wracam. Koniec tego zwiedziania. -Przeszedłem przez drzwi i znalazłem się spowrotem na korytarzu wróciłem na pokład pierwszy.

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie zajęło ci to dużo czasu ponieważ mogłeś skorzystać z turbowindy która nie działała poprzednio.Na pokładzie pierwszym było sporo osub a kiedy wszedłeś na mostek zauważyłeś że dziura w miejscu głównego ekranu została załatana a techników gdzieś wcięło.

lszekg
    Uczestnik

Na mostku była para osób: Andorianin siedzący przy konsoli manualnego sterowania układami i kobieta wyglądająca na człowieka z cechami denobulanina która zajmowała się jakimiś "robaczkami" na konsoli naukowej. Jedneak postanowiłem się przespać.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kajuta kapitańska wyglądała tak jak powinna wyglądać tylko replikator wydawał jakieś dziwne dźwięki.Łóżko było bardo wygodne obudziłeś się po 9 godzinach z pustką w żołądku.

lszekg
    Uczestnik

Podszedłem do replikatora i gdy już miałem coś powiedzieć zasyczał. -No cóż przynajmiej kot nie jest głodny no nie? -Kot zamiauczał zeskoczył z łóżka i poszedł za mną do mesy. Jak się dowiedziałem w mesie są trzy zmiany. Jeden Ferengii, jeden człowiek i jeden Bolianin.-A to co? Mam panu ugotować zupę z tego kocura? -Zapytał ferengii.-Nie. Poproszę o kawę i jajko sadzone. Acha i mleko dla kota.-Już się robi. -Powiedział z przekąsem ferengii.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili dostałeś swoje amuwienie jak stwierdziłeś wszytko było replikowane.

lszekg
    Uczestnik

Gdy wszystko zjadłem odprowadziłem kota do kajuty dałem mu jedzenie i wyczyściłem kuwetę. Później usiadłem i wziąłem się za czytanie raportów.

Pitmistrz
    Uczestnik

Raporty mówiły głównie o naprawach główne i zapasowe podtrzymywanie życia zostało naprawione reszta to jakiś technobełkot.

lszekg
    Uczestnik

Kiedy spojżałem na konsolę zauważyłem że któś próbował się ze mną skontaktować. Nagle komunikator zaczął piszczeć. Odebrałem go a z ekranu wpatrywała się we mnie twarz porucznika Dewarsa.-Co cię tu sprowadza? -Zapytałem-Ano. Gdy tylko się dowiedziałem o twoim awansie... przeżyłeś operację plastyczną?-Powiedzmy że doszło do wypadku z hipersprejem.

Pitmistrz
    Uczestnik

Porozmawialiście jeszcze trochę po czym porucznik rozłączył się w gabinecie panowała cisza.

lszekg
    Uczestnik

Przeszedłem się na mostek z bulaja widziałem nadlatujący prom.-Co to za prom? -Zapytałem kadeta stojącego przy konsoli ochrony.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie wiem pewnie zaopatrzenie jak zwykle sir - odpowiedział kadet patrząc na ciebie kiedy to mówił konsola zamrugała a on powiedział patrząc na nią - Mamy działającą wyrzutnie torped

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram