Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • lszekg
    Uczestnik

Ta zwykle jak coś świeci na czerwono to trzeba uciekać ale napis korcił. -Dobra jaki był ten kod? -Wpisałem z uśmiechem kody dowódcze.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili komputer napisał - "Kody dowódcze zaakceptowane aktualnym dowódcą USS Fierro jest Chorąży Jon Griffers dostęp do bazy danych przyznany" - po czym pojawiło się standardowe menu.

lszekg
    Uczestnik

Wybrałem dane okrętu i załogi

Pitmistrz
    Uczestnik

Z załogi na pokładzie był tylko cały personel inżynieryjny pod wodzą Dana Sanary głównego mechanika było także 10 inżynierów ze stoczni.Personel medyczny i naukowy był całkowicie nie obecny z ochrony było tylko 7 załogantów a z załogi mostka byłeś tylko ty Operacyjny i taktyczny zmiany beta ktory aktualnie dowodził ochrona.Dział dowódczy 3 (18)Dział medyczny 0 (10)Dział Naukowy 0 (4)Ochrona 7 (42)Inżynieryjny 21 (21)Pozostali 3 (29)Okret był niemal standardowym centaurem po za tym że dostał 2 dodatkowe fazery na gondolach warp przy ich dolnej stronie dodatkową moc uzyskano przez zwiększenie mocy nominalnej rdzenia warp do 110% oryginalnej mocy lekkiemu wzmocnieniu uległy także osłony ich moc wzrosła o 5%.

lszekg
    Uczestnik

-hmmm.. dobrze porozmawiam z szefami departamentów

Pitmistrz
    Uczestnik

Do wyboru miałeś 2 departamenty które aktualnie były inżynieryjny i ochronę.

lszekg
    Uczestnik

Najpierw Inżynierja. Nacisnąłem komunikator i powiedziałem: -Szefowie departamentu inżynieryjnego do kajuty kapitana

Pitmistrz
    Uczestnik

PO jakiś 10 min pojawił się główny inżynier i zapytał - W czym mogę pomóc sir?

lszekg
    Uczestnik

-Chcę wiedzieć kiedy możemy wyjść z doku. Z tego co widziałem okręt musi tu chyba jeszcze posiedzie hę?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Co najmniej tydzień posiedzimy w doku podtrzymywanie życia nie działa a ja nie wiem dlaczego ciągle nad tym pracujemy po za tym wiele systemów nie działa.

lszekg
    Uczestnik

-Dobrze. Raporty proszę składać codziennie. Jest pan wolny. -Postanowiłem przejść się po statku.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak jest - odpowiedział i wyszedł ze zirytowaną miną że wołałeś go o taką głupotę.

lszekg
    Uczestnik

Mijając prychającego Sanarę wszedłem na mostek gdzie technicy załorzyli już połowę poszycia. Przeszedłem się korytarzami i no cóż przyznaję bez bicia: zabłądziłem.

Pitmistrz
    Uczestnik

W okolicy była tylko jedna osoba technik ze stacji szczupły Andorianin który grzebał w jakimś panelu i przekaźniku EPS który dziwnie syczał.

lszekg
    Uczestnik

Już miałem go zapytać o drogę, gdy przekaźnik głośniej zasyczał. Andorianin krzyknął pchnął mnie na ziemię, a przekaźnik rozjażył się na pomarańczowa i eksplodował wyrzucając z siebie snopy iskier. Teraz technik wstał i klnąc po swojemu wrócił do naprawiania panelu.Już miałem go zapytać o drogę, gdy przekaźnik głośniej zasyczał. Andorianin krzyknął pchnął mnie na ziemię, a przekaźnik rozjażył się na pomarańczowa i eksplodował wyrzucając z siebie snopy iskier. Teraz technik wstał i klnąc po swojemu wrócił do naprawiania panelu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram