Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Za jakieś 20 min - odpowiedział pilot patrząc jak ciśniesz się między skrzynkami a w końcu siadasz na jednej.

lszekg
    Uczestnik

-Świetnie... -Prom odpalił silniki i powoli wysunął się poza pola siłowe stacji. Słychać wtedy było tylko meldunki pilota i mruczenie mojego kota.

Pitmistrz
    Uczestnik

Na stacje kompleksu stoczniowego Utopia Planitia dotarłeś po kilku minutach a kiedy prom wylądował ładunek zaczął być wyładowywany podnośnikami antygrawitacyjnymi a pilot gdzieś znikł.

lszekg
    Uczestnik

Wziąłem moje rzeczy i udałem się prosto na podest do mojego okrętu. Przed nim stał jakiś bosman w mundurze oficera ochrony.-Kim pan jest?-Chorąży Griffers -Powiedziałem. -Dowódca tej łajby.

Pitmistrz
    Uczestnik

Bosman obejżał padda i bez słowa wpuścił cię na okręt po którym we wszystkie strony krążyli technicy wykonując naprawy jak zdążyłeś zauważyć okręt nie był w najlepszym stanie.

lszekg
    Uczestnik

Poszedłem do turbowindy i powiedziałem: Mostek

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili drzwi otworzyły się a ty wyszedłeś na mostek wyglądał tak jak powinien wyglądać mostek klasy centaur po za jednym szczegółem nie było głównego ekranu a technicy właśnie montowali wewnętrzne poszycie w tym miejscy a inni grzebali przy konsoli naukowej i inżynieryjnej.Jedyną osobą która nic nie naprawiała był tylko siedziała przy konsoli operacyjnej był Człowiek w stopniu kadeta ostatniego roku.

lszekg
    Uczestnik

Podszedłem do kadeta.-Dziura jak ta lala co?-Tak, a wy kadecie to kto?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Kadet Kiru sir oficer operacyjny w czym mogę panu pomóc - odpowiedział.

lszekg
    Uczestnik

-Jestem Chorąży Griffers. Dowódca tego okrętu. Czy mógłbyś mi pomóc wnieść te walizki do mojego gabinetu?

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy usłyszał twoje słowa poderwał się z fotela i wyprężył - Rozkaz kapitanie - po czym wziął twoje rzeczy i zaczął zmierzać w kierunku gabinetu kapitańskiego.Na miejscu postawił rzeczy koło biurka i zapytał - Mogę w czymś jeszcze pomóc sir?

lszekg
    Uczestnik

-Tak. Przestań zachowywać się jak skończony wariat i rozluźnij się. Znajdź oficera taktycznego i powiedz mu że ma mi przynieść wszystkie dane co do tego okrętu i jego załogi. Ale najpierw daj mi jakiś kanał niekodowany z działem przydziału floty. Czytałem że mamy wolny wakat na mechanika?-Tak sir.-No to ruchy!

Pitmistrz
    Uczestnik

- Oficer taktyczny jeszcze nie przybył a co łączności zaraz zajmę się protokołami w pańskim biurze za jakieś 15 minut łączność powinna być - odpowiedział i wyszedł a kot wskoczył na biurko i zaczął miauczeć najwyraźniej domagając się czegoś.

lszekg
    Uczestnik

Spojrzałem na kota. -Czego ci potrzeba? -Kot w tym momęcie zaczął wić się na moim ubraniu. Wreszcie zrozumiałem o co mu chodzi. Szybkim krokiem podszedłem do replikatora i powiedziałem: -Prostokątne pudełko wymiary 10x25x50 napełnione kocim żwirkiem, byle szybko! -W replikatorze pojawiła się kocia kuwetka, jednak nie zdąrzyłem. Kot załatwił sprawę na moim galowym mundurze. Postawiłem kuwetę w kącie pokoju razem z jego miską a mundur... no cóż wywaliłem do prania.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy kot z zaciekawieniem przyglądał się kuwecie panel komputerowy rozmarzył się i zaczął piszczeć kiedy na niego spojrzałeś widniał na nim napis "Panel aktywny proszę wprowadzić kody dowódcze aby uzyskać dostęp"

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram