Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Nic szczególnego bronimy jakiś konwój przed piratami, nasza przełożona komandor Kara jest w maszynowni. - powiedział jeden a drugi uważnie się tobie przyjrzał - Kim ty tak w ogóle jesteś nigdy cie tu wcześniej nie widziałem?

lszekg
    Uczestnik

-Aghrrr... wybaczcie. Griffers. Miło poznać. Nawigator. Z Kirka. Nie wiecie czy nie ma tu czegoś do czego bym nie mógł ręki przyłożyć?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Możesz nam pomóc naprawić ten kanał w trójkę zrobimy to w 10-15min albo możesz poszukać jakiegoś starszego oficera i z nim pogadać. - kiedy rozmawialiście okrętem jeszcze raz wstrząsnęło ale już delikatnie.

lszekg
    Uczestnik

-Dobra. Jak sobie panowie życzą. Odpowiedziałem i uklęknąłem przy nich.

Pitmistrz
    Uczestnik

Naprawa szła wam szybko, zanim zdążyliście skończyć czerwony alarm został odwołany a na korytarzu zaczęli się pojawiać inni załoganci zajęci swoimi sprawami.Po zaplombowaniu panelu i zrobieniu diagnostyki nowi znajomi zapytali się czy idziesz z nimi na pokład pierwszy naprawić inny kanał.

lszekg
    Uczestnik

-Panowie, skoro i tak nie mam tu nic do roboty to chętnie się przyłączę.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy doszliście na pokład pierwszy i zrobiliście diagnostykę okazało się że nawalił tylko czujnik i wszystko jest w porządku.Kiedy wymieniliście wadliwy czujnik na nowy jeden z chorążych powiedział - Wracamy teraz do maszynowni idziesz z nami może szefowa da ci coś do roboty?

lszekg
    Uczestnik

-Cóż... nawigator... a nuż coś się znajdzie?-Idziesz?-Idę! -Odpowiedziałem i ruszyłem za nimi.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po niezbyt długiej przechadzce znaleźliście się w niewielkiej maszynowni Sabre.- Szefową znajdziesz w w głębi, dzięki za pomoc - powiedział jeden z chorążych po czym zniknął za bocznymi drzwiami drugi zajął się jakąś konsolą.Kiedy udałeś się we wskazanym kierunku zobaczyłeś niską Andoriankę w radze komandora-porucznika.

lszekg
    Uczestnik

Podszedłem do szefa, po czym zasalutowałem i rzekłem -Chorąży Jon Griffers melduje się. Mogę prosić o jakąś robotę?

Pitmistrz
    Uczestnik

Andorianka zmierzyła cię wzrokiem po czym powiedziała - A co umiesz?

lszekg
    Uczestnik

-Sir, Nawigacja i kartografia sir. Przekaźnik też można zlutować.. sir.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nawigator? - zapytała Andorianka w zamyśleniu ruszając antenkami - dobrze zgłoś się na mostek właśnie zostałeś tymczasowym pilotem tego okrętu, a teraz odmaszerować.Poinformuję kapitana T'lona że do niego idziesz.

lszekg
    Uczestnik

-Aye, aye! -Ruszyłem do najbliższej turbowindy. Spokoju mi nie dawał ten T'Lon. Wolkanin? No ja! Przy okazji fajnie! Po raz pierwszy od roku usiądę na miejscu pierwotnego fakultetu. Winda wjechała na mostek.-Sir, chorąży Griffers zgłasza się sir.

Pitmistrz
    Uczestnik

NA mostku jak się spodziewałeś zasiadał Volkanin kiedy cię usłyszał powiedział - Bardzo dobrze zajmij swoje stanowisko - po czym wskazał na pustą konsolę.Idąc w jej kierunku zobaczyłeś na głównym ekranie federacyjny transportowiec ze śladami po broni energetycznej.Twoje zadanie było poste doprowadzić okręt do bazy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram