Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • lszekg
    Uczestnik

-Wątpię, by federacja zgodziła się na wymianę. Najbardziej zabolało by to mojego dowódcę. Ma pewne zastrzeżenia.... konserwatysta. Do tego jestem teraz za cenny, zebrałem dużo informacji na temat tego, na pewno, inteligentnego gatunku. Ale! To był zaszczyt walczyć u boku takiego wojownika. -Skłoniłem się.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze mówisz wytłumacz mi tylko dlaczego ten p'tah z twojego dowództwa zalecał nam wysadzić okręt?Zawsze tak robicie podczas walk na pokładzie, miałem o was wyższe mniemanie. - mówił coraz bardziej pijany Klingon.

lszekg
    Uczestnik

-To jest właśnie niewytłumaczalne. Najpierw kazali nam go po prostu odholować do bazy... a potem... a potem jak gdyby flota coś sobie przypomniała. Nie wiem nic więcej, a nawet gdybym wiedział to nie mógłbym powiedziećUSS Fierro-Skan systemu, w którym znajduje się T'Mau.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Pewnie pomyślei że jesteśmy takimi tchórzami jak oni - powiedział Klingon po czym znowu wam polał i zaczął opowiadać jakąś historię z wojny z Dominium, czekało cię cało nocne picie.USS Fierro - T'mew znajduje się w atmosferze na miejscu będziemy za 45 sec ale nie radził bym tutaj długo zostawiać gwiazda jest ekstremalnie nie stabilna - powiedział sternik.

lszekg
    Uczestnik

-Ognia i spadamy.

Pitmistrz
    Uczestnik

Zamówiona torpeda szybko pomknęła w stronę Excelsiora ale po wybuchu okręt nadal tkwił nietknięty.Nie zniechęcony nie powiedzeniem taktyczny poprawił jeszcze jedną torpedą i fazerami ale i to nie dało skutku.

lszekg
    Uczestnik

-Skan? Ile do wybuchu? Może po prostu go tu zostawimy?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Trudno powiedzieć sir gwiazda może wybuchną teraz a może za kilka godzin.

lszekg
    Uczestnik

-Powiedzieć flocie że zniszczymy okręt wybuchem supernowej. Posłać co mamy i na bezpieczną odległość.

Pitmistrz
    Uczestnik

Dane zostały wysłane a okręt uruchomił silniki impulsowe i opuścił układ ustawiając się na jego granicy skąd mógł spokojnie uciec fali uderzeniowej.IKC Duy'MayKiedy opróżniliście beczułkę Klingoński kapitan poszedł spać spadając z fotela.Byleś wolny w końcu nadszedł czas aby zająć się uszkodzonymi palcami.Poszukiwania odpowiednich nazrzędziły zaprowadziły cię do jedynego na pokładzie laboratorium gdzie z pomocą replikatora udało cię się odzyskać pełną sprawność.

lszekg
    Uczestnik

Podszedłem do pierwszego klingona jakiego spotkałem.-Witaj. Czy mógłbym wiedzieć gdzie przebywa teraz pierwszy oficer tej jednostki.

Pitmistrz
    Uczestnik

Klingon zmierzył cie niezbyt przychylnym wzrokiem po czym odpowiedział - Komandor Kyren jest zapewne na mostku.

lszekg
    Uczestnik

Poszedłem prosto do miejsca pobytu komandora. Przed wejściem zatrzymałem się.-Proszę o pozwolenie wejścia na mostek

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy zadałeś pytanie z fotela kapitańskiego podniósł się ponad 2 metrowy Klingon i powiedział - Czego tu?

lszekg
    Uczestnik

Zadarłem głowę. -Czy mógłbym rozmawiać z kwaterą mojej floty? I czy jest jakaś wolna kwatera?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram