Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Z tego co wiem nie sir tunel podprzestrzenny prowadzi po prostu z jednego końca na drugi, jak pan chce mogę sprawdzić w bazie danych sir -

lszekg
    Uczestnik

-Narodził się w mojej głowie szalony pomysł, a jeśli to była anomalia temporalna?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie wzięliśmy tego pod uwagę ale możemy zrobić test - powiedział pierwszy po czym połączył się z mostkiem - Wykonajcie synchronizacje czasu najbliższym posterunkiem federacji.Odpowiedz przyszła po chwili zegary były dokładnie zsynchronizowane

lszekg
    Uczestnik

-No cóż... -Zwróciłem się do aresztanta: -Gdzie pan był przed owym "uprowadzeniem"?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Czy ty głuchy jesteś byłem w moim domu tak skąd mnie porwaliście.

lszekg
    Uczestnik

-A mógł ktoś go przesłać kiedy wlatywaliśmy w anomalię?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie sądzę ale zawsze można sprawdzić w logach zajmę się tym - powiedział i wyszedł.

lszekg
    Uczestnik

-Coy... wiesz że nie puszczę go bez ochrony do ambulatorium nawet gdyby był uśpiony. Będziesz miał pozwolenie kiedy skontaktuję się z kwaterę. Później jeszcze oskarżą nas o naruszenie godności obywatelskich labo coś w ten deseń.Podszedłem do konsoli.-Operacyjny? Połącz mnie z Bazą 514. I przekieruj to do aresztu.

Pitmistrz
    Uczestnik

Niestety byliście po za zasięgiem komunikacji w czasie rzeczywistym.Mogłeś najwyżej wysłać wiadomość i czekać na odpowiedz.

lszekg
    Uczestnik

-Psiakrew! "Chorąży Jon Griffers z USS Fierro, melduje iż zostaliśmy wyrzuceni przez tunel podprzestrzenny na pogranicze federacji, Breen i Ferengi. Jesteśmy w drodze do SB 514, jednak natrafiliśmy na pewną przeszkodę. Podczas przelotu przez tunel na okręcie pojawił się gapowicz. Jest nim niezrównoważony emocjonalnie Wolkanin, uparcie twierdzi iż go porwaliśmy z jego rodzinnej planety T'Paal. Umieściliśmy go w karcerze. Prosimy o instrukcje."

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy wiadomość została wysłana połączył się z tobą pierwszy - Kapitanie proszę przyjść na mostek odkryłem coś wiele zastanawiającego.Kiedy wychodziłeś doktor skanował medycznym trikorderem Wolkanina przez pole siłowe nie zwracając uwagi na jego groźby i wyzwiska.**Kiedy doszedłęś na mostek pierwszy siedział przy konsoli naukowej i coś czytał.Stanąłeś za jego plecami i pierwszą informacją jaką usłyszałeś było - Kapitanie ten Wolkan nie jest chyba z naszego czasu czujniki zarejestrowały pozostałości cząsteczek hronitonowych w miejscu którym się pojawił.

lszekg
    Uczestnik

-Drogi Boże.... Jeszcze Sekcji Temporalnej mi tu brakowało! Skąd pochodzi? I jeśli łaska czy możemy w tym wypadku przyspieszyć?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Regulamin floty tego zakazuje ale możemy go nagiąć i trochę przyspieszyć, oczywiście za pańskim pozwoleniem sir - powiedział pierwszy nadal sprawdzając odczyty.

lszekg
    Uczestnik

-Więc przyspieszmy trochę. Nadajcie też do bazy uzupełnienie iż mamy gapowicza z prze-przy-szłości.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po wydaniu szybkich rozkazów sternik powiedział - Przyśpieszyliśmy do warp 8 u celu będziemy za 4 dni i 10h.Wiadomość do bazy został wysłana.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram