Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Griffers

PBF - Chorąży Griffers

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 713 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Sternik skwitował to tylko lekkim uśmiechem i już po chwili mknęliście w warp 5 a do granicy mgławicy mieliście dotrzeć za 1h i 23min.

lszekg
    Uczestnik

-Przepraszam sir -Zaczęła naukowa, -Ale co znaczy słowo Ob...-Powiem ci jak będziesz w moim wieku -Odpowiedziałem. Beta spojrzał na mnie, na naukową, ale chyba uznał że lepiej się nie odzywać, więc ograniczył się do wymownego spojrzenia w sufit.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy wyszliście z warp waszym oczom ukazała się rozległa mgławica główny ekran był całkowicie zajęty przez kłębiące się czerwone obłoki.

lszekg
    Uczestnik

-Kurs na ostatnią znaną pozycję transportowca. Wprowadziłem dane transportowca ma moją konsolę.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ostatni sygnał z transportowca pochodził 10min drogi od was z pełna impulsową w głąb mgławicy.

lszekg
    Uczestnik

-Pełna impulsowa. -Ciekawe, którego dnia znajdziemy transportowiec.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po 10 min byliście na ostatniej znanej pozycji transportowca.

lszekg
    Uczestnik

-Pełny skan okolicy. Szczątki, energia, cokolwiek co ma związek.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mam ślad jonowy transportowca kierunek 820 na 146 ślad transportowca jest wyraźny ale w tle jest jeszcze coś jak by leciał za nim prom lub inny mały pojazd.

lszekg
    Uczestnik

-Lecimy za nimi, żółty alarm.

Pitmistrz
    Uczestnik

Lecieliście 20 min śladem transportowca aż w końcu sternik powiedział - Tutaj ślad się urywa kapitanie

lszekg
    Uczestnik

-Pełny skan. -Okręt mógł być wszędzie.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Wykrywam śladu neutrino wygląda zą mamy tutaj korytaż podsytrzestreznny ktury się przemieszcza.

Jeżeli napisałem jakieś cuda wymbacz ale jest m elkoo pijany jeżeli zrozumiałeś odpwoedze w pvf odpowiedz.

lszekg
    Uczestnik

-Możemy dowiedzieć się gdzie biegnie?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Niestety dopóki nie wyślemy sondy na 2 stronę nie da się tego stwierdzić.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 713 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram