OOC Grupy

Viewing 15 posts - 766 through 780 (of 835 total)
  • Author
    Participant

Niech zgadnę czyja to miałaby być wina..CSCI oczywiście 😆

Zuza
    Participant

A co, to Wilga grzebał? :>

fluor
    Keymaster

Tak, Wilga grzebał... a może zamiast psuć doktorka po raz kolejny, po prostu go enpecować i udawać w innych postach, że jest i wykonuje swoje obowiązki?

Eric Keitel
    Participant

A właśnie... Claire kiedy odwiedzi kapitana? Czyżby tak szybko zrezygnowała? :>

Naukowy
    Participant

Claire nie będzie się dobijać do kapitana..Ma swoją dumę..Zresztą wysłała/wyśle już swego lokajo-ochroniarza 😆 Freda Belone. Wkrótce dokończę tę rozmówkę.Zresztą obsmarowywać załogę może i bez rozmowy z kapitanem.

EMH Mark IX
    Participant

a po co dokowi emiter? przeciez na exc wszedzie sa emitery - niezalezne (niemal) od reszty systemow. emiter potrzebny jak dziur w moscie

Emiter Doc zabiera zawsze na misję tego typu, tak na wypadek gdyby się okazało, że emitery w maszynowni też szwankują 🙂

Co do enpecowania, wolałbym jednak żeby Doc był chwilowo wyłączony z gry. Wydaje mi się, że kopie w zupełności Wam wystarczą.

Vang
    Participant

Fluor, odpiszesz Muorche i Kwiatkowskiego Nimekowi zanim admirał przyleci? 🙄 Zuza, Kajtek, czekam na posty od śledczych, bo neico stoję w miejscu.

Eric Keitel
    Participant

Nie ma sprawy, żabko (nawiązując do dawnej rozmowy w mesie). Posty pojawią sie zapewne dziś wieczorem / jutro do południa.

Zuza
    Participant

Brrr... ledwo wiosna zawitała, a już niektórzy zaczynają tryskać entuzjazmem ;PZobaczę w jakim stnie wrócę od dentysty 😥 i też spróbuję napisać wieczorem/jutro...

fluor
    Keymaster

Vang - wierz mi, ze te opoznienia i zaniedbania sa nie z mojej winy. Mialem ciezki tydzien w pracy, taki po ktorym napisanie kilku zdan Nowakiem, by nie dostac karniaka jest juz nie lada wysilkiem. Ale dobre wiesci - dzis mam wolne i choc tego nie widac, przez pol dnia pracuje nad Excelsiorem. Drobna aktualizacja stronki Akademii, zalegle raporty tygodniowe (nawet pokusilem sie o napisanie streszczen Wypoczynku, choc zawsze Kajtek to robil), oceny postow, przeczytane ok. 40 postow i kilka nowych wpisow do indeksu NPC... No i posty beda jeszcze dzis, choc nie wiem dokladnie o ktorej porze.W tym tygodniu bede miec nieco wiecej wolnego, wiec powinno byc lepiej, a za wszelkie przykrosci i utrudnienia byle i te ktore nadejda jeszcze - przepraszam.

Vang
    Participant

Ok fluor, rozumiem. Po prostu parę dni temu się zorientowałem, że Vang może dostać drugiego karniaka i zaczynam się przejmować punktami 😛

Zuza
    Participant

Hmm... wysłałam maila o 16 i do teraz go nie ma :(Powtórkę puszczę jednak dopiero koło 22 - ale dziś na pewno dotrze 😀

fluor
    Keymaster

Byc moze sie myle, ale czy komunikator Akeena nie zostal oddany Wildze (w zwiazku z zamieszaniem wokol hologramu)... ? Coz, zawsze mogl zalatwic sobie drugi.Panowie - prom USS Lupinka zostal unieruchomiony (mniemam iz personel doku potrafi cos takiego zrobic - jesli nie mam racji prosze o sprostowanie MG) tak wiec nigdzie nie poleci, dopoki nie zostanie zdjeta blokada.

Eric Keitel
    Participant

Oh, niech leci... Pewny porucznik na USS Jakim bardzo he się wykazać :>Z tym, że lojalnie ostrzegam że jak Łupinka wyleci, to po raz ostatni - albo trzeba będzię ją długo naprawiać... :)A co do samego promu, oczywiście że personel może. A biorąc pod uwagę naruszenie procedur w czasie zagrożenia, powinien. Nie zdziwiłbym się też gdyby obok promu postawiono wartę...

Zuza
    Participant

Hmm... a to ludzie Muorchy przestali już Akeena ścigać za złamanie procedur i nie capną go gdy tylko się pojawi?

Viewing 15 posts - 766 through 780 (of 835 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram