Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nasze avatary

Nasze avatary

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 109 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Nie tylko po 2x15, mamy także sceny z Kendarą dziejące się równolegle z Miniserią a w wersji rozszerzonej również wspomnienia Cain z dzieciństwa 😉

Aquenral
    Uczestnik

No tak, ale to są retrospekcję, a akcja właściwa jest już po tym, jak Lee został komandorem, ech.

Avenger
    Uczestnik

Jak na dzień dzisiejszy to mój a. jest Raziel w świątyni ognia z "Legacy of Kain : Defiance"

Bartas
    Uczestnik

Ja wybrałem Spocka, jako, że to moja ulubiona postać ST, a z tą bródką jest po prostu zabójczy 😎

Jamjumetley
    Uczestnik

Słuchaj Bartas - wszystkie forumowe laski są już Twoje. Wyrywać tu na Spocka, to chyba najlepszy sposób 😉

Bartas
    Uczestnik

W sumie to nic dziwnego, Spock to przecież największy przystojniak w ST 😉 a jakby powiedział do jakiejś, że jest fascynująca to już w ogóle miazga 😆

Eviva
    Uczestnik

Ja wybrałem Spocka, jako, że to moja ulubiona postać ST, a z tą bródką jest po prostu zabójczy 😎

Bierz nogi za pas, bo zaraz opadnie Cię tłum piszczących fanek.

Bartas
    Uczestnik

Jak się pojawią to postaram się być opanowany niczym...Spock 😉

Manul
    Uczestnik

A ja stanę gdzieś z dala i zacznę wołać: Data! Poszukiwany Data! A i tak mnie wszystkie zakrzyczą. 😀

Piotr
    Klucznik

Słuchaj Bartas - wszystkie forumowe laski są już Twoje. Wyrywać tu na Spocka, to chyba najlepszy sposób 😉

Khm... Jak się nie umie inaczej... ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Wyrywać tu na Spocka, to chyba najlepszy sposób

Nie, "najlepszy", tylko "najłatwiejszy" 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Jak to było? Najłatwiejsze rozwiązanie jest zawsze najlepsze? 😀

Patrz mała na moje spiczaste uszy 😉

Leila
    Uczestnik

No co? Spocky jest faaajny! Chociaż, tego 'złego' nie toleruję. Wolę zwyczajnego Spocka. Ach, użycie słów "Spock" i "zwyczajny" obok siebie... No nie... Lubię Spocka takiego jakiego widzimy najczęściej.Wybrałam Sareka. Bo Go mocno lubię. Nie wiem za co. Po prostu.

On nie jest "zły". On się logicznie wpasował w Imperium.Lubisz Sareka bo spłodził Spocka. :PWybrałam Doktora... reszta jest oczywista. :wub:

Bartas
    Uczestnik

Doktor jest też niezły 🙂 Pamiętam jak w jednym odcinku Spock nie chciał by go ratować, na co doktor odrzekł: "Zamknij się Spock, uratujemy Cie i już" dodając przy tym niesamowitą minę 🙂 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 109 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram