Zbychu ten Twoj avatar to jedna ze scen z filmu The Rock (Twierdza) a zdjecie przedstawia gen Francisa X. Hummela (Ed Harris) i jego zolnierzy w ktorej z pierwszych scen po uwiezieniu turystow w celach Alcatraz 😉
Gratuluję wiedzy o filmach 😀 Piffffo czeka na odbiór 😎 Poza tym (tak, WIEM, że to offtopic 😆 ) to polecam ścieżkę dźwiękową do "Twierdzy", świetnie się słucha.
Co Vashar zaczął to Zary zakończył.Tak to pijawska wersja Czerwonego Barona.Ten kawałek z samolotem Batmana to mnie super rozbawił, ale gdybym nie oglądał SAAB-a to sam uznałbym go za Batmolot :blush:
Nie wyświetlają. U nas był wyświetlany dwukrotnie. Oba razy na Polsacie. Istnieje tylko jeden sezon tego serialu... I jest jak najbardziej warty oglądania.
Popieram. Az wstyd przyznac, ale pod wzgledem bijatyk w kosmosie i zwiazanej z tym akcji uwazam SAABa za serial znacznie lepszy od Trekowej 'bijatyki kosmicznej' czyli DS9.
// Mówicie, że archeologia forumowa u Was jest potrzebna? Nie ma sprawy
Ja mam Jordana Colliera (granego przez Billy'ego Campbella) z serialu The 4400. Tak się przyzwyczaiłem do tej postaci na avatarze, że mam go od jakichś trzech lat.