Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nasze avatary

Nasze avatary

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 109 total)
  • Author
    Participant

Uprzednio Anjohl z podpalonymi oczętami a la Widma Pah, obecnie - moja skromna osoba w teście oświetlenia :D, w przyszłości... kto to wie? 🙄

Velo
    Participant

Moj avatar to jedno z bardziej znanych zdjec w programu Apollo. Przedstawia Buzza Aldrina podczas spaceru kosmicznego misji Apollo 11.

Unicorn
    Participant

Mój obecny avatar to mój ulubion bohater z filmu "Król Artur" - Dagonet. Większość ludzi nie lubi tego filmu, ale ja za nim szaleje (głównie pewnie przez tego aktura :P). Aktor to Ray Stevenson, którego pewnie znacie z serialu "Rzym" - Titus Pullo 😉

Zuza
    Participant

Hmmm... znowu zmieniłam, czas się pochwalić ;)W avie mam teraz Reki z "Haibane Renmei" - opowiadać nie będę, bo warto zobaczyć samemu :>Co będzie następne - nie mam pojecia 😀

Hobbit
    Participant

Mój obecny avatar pochodzi z serii anime "Full Metal Panic". Przedstawia on główną postać serialu sierżanta Sagarę Sosuke.

Sai
    Participant

Mój obecny avatar przedstawia mnie, dokładniej to tylko moja głowa wklejona w postać J.L.P. Warto dodać że już tak nie wyglądam, chciałem kiedyś zrobić update avatara, jednak z powodu braku czasu po prostu mi to nie wyszło. Tak to już jest 😉

Spok
    Participant

Mój avatar podkradłem znajomemu z innego forum. Gdy go zobaczyłem, wiedziałem że będzie tu pasował jak ulał. 😀

Zuza
    Participant

Hmm ostatnio coś chyba często zmieniam avki :|Tym razem - smiley'owa wizja Rrrromulanina made by Piotr 😉

ashka
    Participant

Tym razem - smiley'owa wizja Rrrromulanina made by Piotr 😉

Ale coś źle przeskalowana ta wizja....

Zuza
    Participant

Ale coś źle przeskalowana ta wizja....

Można prosić o wyjaśnienie? Tu jeśli dotyczy samej wizji, na PM jeśli o coś technicznego... 😉

Uchi
    Participant

Moj nowy avaterek! SantaGawron'a znalazlem gdzies kiedys na sieci. czyz nie jest uroczy? Kazdy chcialby dostac bath'lecik od niego na gwiazdke. 😀 :ik: 😀

Barusz
    Participant

Ciekawe czy przynosi 'klingońskie rózgi'? I czym dzieciak musi sobie na nie 'zasłużyć'?Skoro już piszę w tym wątku - ja nie lubię avatarów 😉 Rozpraszają tylko i wkurzają 😉 Te obrazki są zwyczajnie za małe, by coś przekazać. Na tych nielicznych forach na których się udzielam wyłączam je sobie, to nie jest wyjątkiem. Wasze obrazki widzę tylko wtedy, gdy oglądam Wasze profile użytkowników.

Arille
    Participant

Mój avatar jest dziełem Piotra, który po moim narzekaniu, że nic mi się nie podoba i niczego nie moge sobie znaleźć, podrzucił mi właśnie Donatre 🙂 No i w końcu mam avatar który mi się podoba i jest równie uroczy jak ja 😀

Zbychu
    Participant

Poza tym wiem, że mała skala i niewiele widać ale duuże piffffo dla osoby, która zgadnie z jakiego filmu jest mój avatar i kogo przedstawia. Chociaż jedną postać proszę podać. 😎

Gosiek
    Participant

Od Moderatora: posty dotyczące SAABa wylądowały w dziale scifi i tam można kontynuować dyskusję o tym serialu. Na przyszłość proszę o samodzielne zakładanie odpowiednich tematów. ;>

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 109 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram