Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nasze avatary

Nasze avatary

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 109 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Jamjumetley
    Uczestnik

Ej - ale oni są naprawdę podobni 😛 W każdym razie dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu 🙂

Match
    Uczestnik

Ciekawe kto zgadnie kogo ja mam?

zdarom
    Uczestnik

Postać z Exosquad, kiedyś leciało to na RTL7. Zgadłem?Wojna pomiędzy ludźmi i neo sapiens których stworzyli jako tanią siłę roboczą.

Match
    Uczestnik

Dobra, zgadłeś.Czyli jednak nie tylko ja to znam 🙂

Aquenral
    Uczestnik

Też pamiętam, a raczej mgliście kojarzę ;)Jamjumetley, czy ja wiem? Tylko długie włosy i broda 😛

Barusz
    Uczestnik

...i stosunek oczu do nosa. Najbardziej różni i to, że Faraday z Lost jest raczej krępy ;)A'propos avków, to zauważyłem, że Jamjumetley ma sygnaturkę, którą w sumie ja powinienem mieć 😆

Jamjumetley
    Uczestnik

A'propos avków, to zauważyłem, że Jamjumetley ma sygnaturkę, którą w sumie ja powinienem mieć 😆

Mogę Ci pożyczyć. Albo nawet odstąpić, jeżeli bardzo chcesz 😉 Ustawię sobie wtedy: "I'm a doctor, not a coroner!" 😀

McCoy, to chyba moja ulubiona postać z TOSa. Chociaż Scotty i Chekov go gonią... 🙂

Barusz
    Uczestnik

Bym chciał, to bym wkleił i "nie zauważył" dubla ;PSwoją drogą ja prędzej przystosuję sygnaturę do avka niż na odrwót 😉

Aquenral
    Uczestnik

To jakiś cytat? Bo u mnie cytatem sygnaturka zdecydowanie jest :>

Jamjumetley
    Uczestnik

To jakiś cytat? Bo u mnie cytatem sygnaturka zdecydowanie jest :>

McCoy - cytaty. Doktor jest autorem jednych z najbardziej znanych cytatów w Star Trek. W nowym filmie nie mogło ich też zabraknąć 🙂

Z kogo ten cytat w Twojej sygnaturze?

Aquenral
    Uczestnik

Kendra Shaw do cylońskiej hybrydy na baseshipie Obrońców w Razorze - pełnometrażowym filmie, która akcja rozgrywa się w trakcie drugiego sezonu Battlestara Galactici 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Razor? Co Pegasusa spotykają? W oryginalnym BSG był podobny odcinek.

Barusz
    Uczestnik

Spotykają w trakcie drugiego sezonu, a Razor to film opowiadający historię postaci, która jest na Pegasusie ma jakąś tam rolę do odegrania w całym uniwersum, ale której nie było w serialu. I widzimy wydarzenia sprzed spotkania i po nim jej oczami. Pamiętasz taki odcinek Lost - Expose? Gdzie jeszcze raz nakręcili scenę katastrofy by pokazać ją z prespektywy Nikki i Paola, potem były wydarzenia pierwszego sezonu z ich punktu widzenia itd. To w BSG zrobili z tego właśnie film 😉

Coen
    Uczestnik

Hmm...a identycznego tekstu nie daje nam Cook (czy jak to sie pisało) w Commando?

Aquenral
    Uczestnik

Razor? Co Pegasusa spotykają? W oryginalnym BSG był podobny odcinek.

Oficjalnie jest to 4x00, należy oglądać przed czwartym sezonem, ale akcja dzieje się bodajże po 2x15. The Plan ma być również czymś takim, tylko z perspektywy Cylonów, a producenci nie wykluczają dalszych pełnometrażówek 🙂

Pegasusa spotykają w odcinku Pegasus 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 109 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram