Forum Trek.pl Newsy Star Trek Zaprezentowano model nowego Enterprise

Zaprezentowano model nowego Enterprise

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Author
    Participant

W Arclight Theater w Hollywood obejrzeć można modele najnowszego Enterprisa, który będziemy mieli szansę zobaczyć także w nadchodzącym filmie. Poniżej prezentujemy zdjęcia owych modeli.

[more]Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Prawdopodobnie są to jedne z pierwszych modeli, których niebawem pojawią się setki. Informacja zaczerpnięta z serwisu SCI FI Wire. [/more]

Breen
    Participant

Chciałbym mieć coś takiego na biurku.

Lo'Rel
    Participant

Myślę, że prędzej czy później będę go miał 😛 co prawda troche taki cukierkowy ten entek, ale i tak niezły.

startrek1966
    Participant

ciekawe kiedy będzie można taki sobie sprawić

Cross
    Keymaster

Dołączona grafika

Pod nim stoją samochody? To chyba nie jest skala, bo jakiś mały w takim razie ten statek...

Barusz
    Participant

Zważywszy, że na obrazku są także figurki ludzików (tuż przy tej wajsze na którą jest wbity model, po jej prawej z punktu patrzacego stronie, jeden ma niebieski mundur z krótki rękawem kojarzący się z McCoy'em, drugi szarobrązowy jednlity 'dres') - raczej na pewno nie ta skala 😉

Eviva
    Participant

Oddałabym sporo za taki modelik.I kto wie, może nawet będę go miała.

Breen
    Participant

Ten UPS mnie rozwalił 😮 hehe. Przypomniało mi się odrazu Battlestar Galactica z logo KFC 😆

Erixin
    Participant

Dla mnie tandeta.

Addamus
    Participant

Jak pierwszy raz zobaczyłem "stojak" (chodzi o rurkę łączącą model z podstawką) w przypadku UPS to myślałem,że jest to prowizoryczny efekt transportera...Modele ciekawe, chociaż wolę poczekać na skromne - papierowe 😀 Zawsze ta dłubaninka przy składaniu dodaje smaczku modelowi.

Eviva
    Participant

Dla mnie tandeta.

A tio dlaczego? Przeciwnie, bardzo przyzwoity, dobrze wykonany model.

Flashbones
    Participant

Zwykły model, nic wielkiego, mi się nie podoba, jakoś nie przepadam za enterprise z czasów tosa, jak i ze wszystkimi okrętami, które wtedy były, wole zdecydowanie te z czasów TNG, DS9, VOY, czy też Eterprise 1701 E( mój ulubiony Enterprise, fajny tez był poprzedni 1701 D)

Erixin
    Participant

Dlaczego? Wygląda jak Cadilac z lat 50. Brakuje tylko stateczników z czerwonymi lampkami i kupy chromu. Za cukierkowy.

Match
    Participant

Zwykły model, nic wielkiego, mi się nie podoba, jakoś nie przepadam za enterprise z czasów tosa, jak i ze wszystkimi okrętami, które wtedy były, wole zdecydowanie te z czasów TNG, DS9, VOY, czy też Eterprise 1701 E( mój ulubiony Enterprise, fajny tez był poprzedni 1701 D)

Cóż, możliwośći wykonania modeli były nieco inne, niż później. Lecz moim zdaniem NCC 1701-A i USS Excelsior (wiem, nieco późniejsze) to mistrzostwo świata.

Nowy NCC 1701 nieodmiennie kojarzy mi się z kierownicą od dziecięcego roweru 😀

P.S.

Za NCC 1701-E powinni autora spalić na stosie 😉

Tom
    Participant

Ja w sumie wolałem zawsze jak wykorzystywali w filmach modele rzeczywiste niż CGI. Dawały owszem mniej możliwości, ale dzięki temu było więcej miejsca dla dramatu. 😉

Dołączona grafika

Czy to nie jest piękne? Dla mnie znacznie bardziej wartościowe niż jakiś superekstra zrobiony na komputerze.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram