Forum Fantastyka Fantasy i horror True Blood

True Blood

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author
    Keymaster

Serial o wampirach, które dzięki japońskiemu wynalazkowi syntetycznej krwi wychodzą z podziemia. Ogląda ktoś? Jestem po dwóch odcinkach, jeszcze nie wyrobiłem sobie zdania...

Dołączona grafika

Aedin
    Participant

Obejrzalem caly pierwszy sezon 😉 Polecam goraco, bardzo fajny serial, troche kryminalu, horroru, fantasy 😉

Zuza
    Participant

...i nieco obyczajówki :)Jak dla mnie mogłoby być mniej golizny i "scen powiązanych" (cukierkowe wizje narkotykowe w czasie seksu) - momentami wręcz nudne :>Na szczęście imo serial trzyma poziom (przynajmniej do przedostatniego odcinka; ostatni zostawiłam sobie na początek nowego sezonu), większość wątków jest ciekawa, w dodatku całość ukazuje chyba większość punktów widzenia, więc każdy może znaleźć coś dla siebie.

Cross
    Keymaster

Jestem przy końcówce sezonu i muszę powiedzieć, że z odcinka na odcinek akcja się rozkręca. Da się obejrzeć.

Tom_Logan
    Participant

Całkiem niezły. Trochę przykrótki ale przynajmniej nie ma niepotrzebnych dłużyzn i akcja cały czas płynnie posuwa się do przodu. Osobiście mam obawy co do 2 sezonu że przesadzą z nagromadzeniem nienaturalnych stworzeń. Już pod koniec pierwszego ujawniły się dwie nowe rasy. Jednak jeżeli wprowadzą je z umiarem będzie całkiem fajnie.

Infango
    Participant

No jestem po pierwszym odcinku 2 sezonu i WOW !!Zwłaszcza zakończenie, tego mi brakowało w pierwszej serii !

Cross
    Keymaster

Bardzo fajny odcinek.

Flashbones
    Participant

Bardzo fajny serial polecam wszystkim.

Cross
    Keymaster

Drugi odcinek trzyma napięcie i poziom poprzedniego. Oby tak dalej. Ciekawy wątek chrześcijańskiej sekty antywampirzej 🙂

Infango
    Participant

No jestem świeżo po odcinku 7 i jest coraz lepiej. No nie mogę się doczekać 8 !

Cross
    Keymaster

nie mogę się doczekać 8 !

To zaczyna być bolączką przy każdym nowym odcinku!

SPOJLER 2x07

Motyw, że Marryann jest boginką był jasny od jakiegoś czasu, ciekawe czy wyjaśnią kiedyś wszelkie wzajemne relacje międzygatunkowe... 🙂

Lakme
    Participant

Nie wiem czemu straciłam serce do tego serialu przy 2 sezoniePierwszy nawet mnie wciągnął .. a drugi jakoś się ciągnie i ciągnie ... i prócz sporadycznie fajnych momentów trochę mi wieje nudą.

Zuza
    Participant

nie mogę się doczekać 8 !

To zaczyna być bolączką przy każdym nowym odcinku!

I dlatego zawsze oglądam nowy odcinek tylko do miejsca, w którym można spokojnie wyłączyć :>

Fakt, są momenty, które się ciągną, ale od tego wymyślono przewijanie ;D

Lakme
    Participant

Fakt, są momenty, które się ciągną, ale od tego wymyślono przewijanie

Tyż prowda ;D

Ale jednakże - jakoś tak serial zbladł - myslałam że 2 zrobią bardziej dynamiczny...

Flashbones
    Participant

Coraz bardziej mi się podoba, naprawdę świetny serial.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram