Forum Fantastyka Star Trek Trekowe gatunki a narody Ziemi

Trekowe gatunki a narody Ziemi

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)
  • Author
    Participant

Do tej pory uważałem, że forum jest po to, aby swobodnie wymieniać poglądy. Najwyraźniej się myliłem więc przepraszam. Nie wydaje się Wam, że zrobił się z tej dyskusji dość pokaźny off-topic?

Zeal
    Participant

I to się zgadza. Co innego, kiedy ktoś próbuje dopisać do moich wypowiedzi coś, o czym nawet nie wspomniałem.Zaś co do off-topicu - noooo...Masz rację.

piotr_p
    Participant

Zachęcam do cofnięcia się o dwie strony i przypomnienia sobie o czym traktuje dany temat i ewentualnie dopisania czegoś nowego, nie wchodząc na tereny polityki. Co do dopisywania to nigdzie nie dopisałem do Twojej wypowiedzi żadnych słów. Odnosiłem się bądź ogólnie bądź też posiłkowałem się moimi własnymi odczuciami w stosunku do Twoich postów, na co zwróciłeś mi uwagę. Teraz wiem chociaż, że były błędne i je zrewidowałem.

GWYNBLEIDD
    Participant

Oj oj oj. Panowie wydaje mi sie ze zaczyna sie znowu offtopic z cyklu "Federacja kontra Imperium Klingonskie" ;> A przeciez temat dotyczy podobienstw trekowych gatunkow do narodow Ziemi. Prosze wiec skonczyc dyskusje o konflikcie miedzy Federacja a Klingonami i wrocic do glownego watku.

Kolejne offtopicowe posty zostaly przeniesione do tego tematu. Od teraz tam prosimy kontynuowac dyskusje typu "Klingoni a Federacja".

ZFP - Widać że to USA...niektórzy podejrzewali UE ale UE by sie tak nie rozwinełoFerengi - Przeicez to nazi kochani żydzi 🙂 Brakuje tylko cywilizacji który powiedziała rescie galaktyki wojne a ferengów gazowała...Klingoni - To mix. Japończyków, Wikingów, Spartan, I RosjanRomulanie - Nie trzeba byc geniuszem zeby skapnac sie zę to Rzymianie.Wolkanie - Skoro Romulanie to rzymianie to wolkanie musza byc grekami.. ich logika i kultura tez na to wskazujeAndorianie - Nie mam zielonego pojecia ale chciałbym wiedziec..Kardasianie - Jak wyzej..

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram