Narzekacie na reklamy, w czasie emisji DS9 na Polsacie czy TNG na TVN także były przerwy reklamowe 🙂
Narzekacie na reklamy, w czasie emisji DS9 na Polsacie czy TNG na TVN także były przerwy reklamowe 🙂
Tak, ale pakiet AXN jest najczęściej osobno płatny, to pewna różnica.
Polska przypadłość - narzekać na wszystko co tylko możliwe. Bracia i siostry, bądźmy szczęśliwi, że ktokolwiek interesuje się polskimi trekkerami i dogadza nam emitując nasze Star Treczki. Przez ostatnią dekadę ST był praktycznie martwy u nas, a jak już dają nam serial, to jeszcze kręcimy nosem, że reklamy. Wychodzimy na niewdzięczników, a warto zacisnąć zęby na spoty i przeboleć przerwy. Takie są dzisiaj prawa rynku i tyle.
Takie są dzisiaj prawa rynku i tyle.
A to automatycznie musi mi się podobać? Nie uważam tego również za jakąś "polską przypadłość". Jest to w pewien sposób ingerencja w dzieło (niszczenie napięcia i klimatu) i twórcy raczej nie są szczęśliwi z cięcia ich filmów spotami. I nie chodzi tu akurat o Treka, ale o wszystkie produkcje w ten sposób traktowane.
Ja też nie twierdzę, że mi się to podoba, ale nie pozostaje mi nic innego jak się z tym faktem pogodzić. A narzekanie jest polską przypadłością - to moje zdanie.
Kiedyś tv była czarno biała i mono. 😆
Polska przypadłość - narzekać na wszystko co tylko możliwe. .... Wychodzimy na niewdzięczników, a warto zacisnąć zęby na spoty i przeboleć przerwy. Takie są dzisiaj prawa rynku i tyle.
Tyle, że jeszcze ledwie miesiąc temu w serialach nadawanych w AXN SCI FI w środku odcinków tych reklam nie było więc obecnie człowiek może się lekko zirytować. A przypisywanie przypadłości jest nie trafione bo idąc tym tropem to powinniśmy być z byle czego zadowoleni kiedy mamy właśnie porównanie ,że mogłoby być lepiej.
Bracia i siostry, bądźmy szczęśliwi, że ktokolwiek interesuje się polskimi trekkerami i dogadza nam emitując nasze Star Treczki. Przez ostatnią dekadę ST był praktycznie martwy u nas, a jak już dają nam serial, to jeszcze kręcimy nosem, że reklamy.
Dekadę?
Przecież od kilku lat wałkują Entka, teraz już chyba ze 2 lata leci TNG niebawem będzie TOS a gdzieś mi się obiło o uszy, że AXN ogólnie ma dać wszystkie Treki.
Choć owszem masz rację było kilka lat posuchy po polsatowskiej emisji DS9 bo to chyba leciało w miarę ostatnie przed Entkiem z AXNa.
Podsumowując przeżyłem i obejrzałem TOSa na Pulsie z reklamami to i dam rade na Sci Fi. 😀
I właśnie ten okres między DS9 na Polsacie a Entkiem na AXN mam na myśli - było martwo. Pamiętam jak oglądałem Voyagera na Sat 1 po niemiecku, bo innej możliwości obcowania z Trekiem po prostu nie było. Przerwy reklamowe to jednak niska cena za emisję seriali.
Przerwy reklamowe to jednak niska cena za emisję seriali.
I tu Cię zaskoczę, bo zgodzę się z Tobą jak rzadko kiedy. Grunt, że jest Trek - mniejsza tam o reklamy.
Jest sobota, mam więc pytanie do wszystkich, którzy widzieli wczoraj wieczorem Treka na AXN. Prawdopodobnie bardzo głupie pytanie, w każdym razie czy była to wersja remastered?
I tu cię zaskoczę. Mianowicie wczoraj leciał ostatnie odcinek TNG.
I tu cię zaskoczę. Mianowicie wczoraj leciał ostatnie odcinek TNG.
A guzik, bo TNG leciało o 19.00, a "Star Trek" o !.00 w nocy. I nie wiem, czy było digitizowane, czy remasterowane, czy podciągane, czy sprywatyzowane - jakość jednak lepsza od PULSowej.
Nie oglądałem akurat, ale w reklamówkach ciągle się chwalą, że to nowa odświeżona wersja.
Mogę się mylić ale AXN nie jest przecież polską telewizją to że jest tam Trek to nie jest akurat dla Polskich fanów. Poprostu ten kanał jest puszczany w naszym kraju w naszym języku i tyle.
Na AXN ma być wersja poprawiona "bardziej wyzwolona", że tak powiem http://www.youtube.com/watch?v=7xSOuLky3n0 :yo: