Forum Fantastyka Stargate Stargate Atlantis

Stargate Atlantis

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 412 total)
  • Author
    Participant

Richard Dean Anderson miał spore problemy z alkoholem, i to też jeden z powodów jego dzisiejszego wyglądu.

E tam, plotki! On pił bez żadnych problemów.

Cross
    Keymaster

Też lubię gry słowne.

Lo'Rel
    Participant

Drugi sezon już lepiej się prezentuje. Nie jest tak wymiotny jak pierwszy, a i relacje między ekipą ciekawsze. No i dr Wier dostała w końcu jakieś dłuższe kwestie do wypowiadania 😛 Teraz to ją nawet polubiłem.

Galactica
    Participant

Zostało mi jeszcze parę odcinków SG-1, ale w jednym z odcinków widziałem te starożytną wioskę i się całkiem nieźle prezentowała. Jeszcze troszkę (z jakiś tydzień) i zabieram się za pierwszy sezon SGA 😀

Galactica
    Participant

Tak jak powiedziałem; zabieram się za pierwszy sezon SGA 😀 Tylko później niż się spodziewałem.

Galactica
    Participant

Niektórzy oglądają SGU tymczasem ja skończyłem oglądać pierwszy sezon.Końcówka sezonu bardzo fajna.Ciekaw jestem co będzie dalej.Edit.Drugi sezon za mną....

Galactica
    Participant

Trzeci sezon za mną.Kto nie chce niech nie czyta co pisze poniżej:Jak dla mnie sporo jest ściągnięte z SG-1.Śmierć Beketa i Freisuer czy jakoś tak czyli śmierć głównych lekarzy to taki mały przykład. Nie wspominając o Replikatorach z Asurii. Ciekaw jestem kiedy SG-1 wpadnie z wizytą i Sheppard zniknie z drużyny tak jak O'Neill.

Cross
    Keymaster

Ciekaw jestem kiedy SG-1 wpadnie z wizytą

Odwiedziny Teal'ca na Atlantis i jego relacje z Rononem to jeden z lepszych odcinków SGA 🙂

Galactica
    Participant

Spotkanie "mięśniaków" 😀 Jestem bardzo ciekaw co z tego wyniknie.A z nowin 1/4 czwartego sezonu za mną 😀

Bartas
    Participant

Jak Daniel wpadł z wizytą też było ciekawie 🙂

Diabeu
    Participant

W Atlantis moim zdaniem właśnie 4ty sezon był najlepszy. Dużo się działo.

Galactica
    Participant

No był już raz Teal'c i było ciekawie. Fajnie było na początku gdu się "bili" 😀 Czekam na Daniela, ale on tam już raz był tylko, że to była w SG-1. Został mi ostatni odcinek 4 sezonu i skończę. I zacznę ostatni sezon 😀

Bartas
    Participant

Powiem tylko, że Daniel z Rodneyem stworzyli zajebistą parę 🙂 a ich końcowy dialog mnie zniszczył 🙂

Galactica
    Participant

Jestem już w piątym sezonie. Ostatni odcinek czwartego był trochę pokręcony jak dla mnie.Nie lubię podróży w czasie, ale aż tak w sumie źle nie było.Czwarty sezon miał swoje wzloty i upadki jak każdy zresztą. Ogólnie mi się podobał 😀

Galactica
    Participant

Skończyłem jak narazie przygodę z Atlantydą.Miom skromnym zdaniem serial był ciekawszy od SG-1 chociaż czasem był nudnawy.Czekam na film Stargate: E...coś tam.

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 412 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram