Drugi sezon już lepiej się prezentuje. Nie jest tak wymiotny jak pierwszy, a i relacje między ekipą ciekawsze. No i dr Wier dostała w końcu jakieś dłuższe kwestie do wypowiadania 😛 Teraz to ją nawet polubiłem.
Zostało mi jeszcze parę odcinków SG-1, ale w jednym z odcinków widziałem te starożytną wioskę i się całkiem nieźle prezentowała. Jeszcze troszkę (z jakiś tydzień) i zabieram się za pierwszy sezon SGA 😀
Niektórzy oglądają SGU tymczasem ja skończyłem oglądać pierwszy sezon.Końcówka sezonu bardzo fajna.Ciekaw jestem co będzie dalej.Edit.Drugi sezon za mną....
Trzeci sezon za mną.Kto nie chce niech nie czyta co pisze poniżej:Jak dla mnie sporo jest ściągnięte z SG-1.Śmierć Beketa i Freisuer czy jakoś tak czyli śmierć głównych lekarzy to taki mały przykład. Nie wspominając o Replikatorach z Asurii. Ciekaw jestem kiedy SG-1 wpadnie z wizytą i Sheppard zniknie z drużyny tak jak O'Neill.
No był już raz Teal'c i było ciekawie. Fajnie było na początku gdu się "bili" 😀 Czekam na Daniela, ale on tam już raz był tylko, że to była w SG-1. Został mi ostatni odcinek 4 sezonu i skończę. I zacznę ostatni sezon 😀
Jestem już w piątym sezonie. Ostatni odcinek czwartego był trochę pokręcony jak dla mnie.Nie lubię podróży w czasie, ale aż tak w sumie źle nie było.Czwarty sezon miał swoje wzloty i upadki jak każdy zresztą. Ogólnie mi się podobał 😀
Skończyłem jak narazie przygodę z Atlantydą.Miom skromnym zdaniem serial był ciekawszy od SG-1 chociaż czasem był nudnawy.Czekam na film Stargate: E...coś tam.