Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Spotkania mazowieckie

Spotkania mazowieckie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 161 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

OK, czyli ashka odpada, ale będzie Una. Równowaga musi być 🙂

fluor
    Klucznik

Spotkania w Marhabie dziś nie będzie, bo jadę około 15-16 do Zakrętu i tam będę czekać na gości. Przypomnę dojazd do mnie: linia podmiejska 704, przystanek Ogrodnicza, kierunek PKP Halinów. Nocny N21 do końca (pętla Stara Miłosna) + spacer 20 min: kierunek Wschód (przystanek Ogrodnicza). Prosimy też o kontakt tel., abyśmy ewentualnie mogli wyjść naprzeciw.

fluor
    Klucznik

Zapraszam jutro (w sobotę) o godzinie 15 do Paradox Cafe. Wcześniej, od 12 odwiedzamy Muzeum Powstania Warszawskiego, także zapraszam.

Velo
    Uczestnik

Ja wpadnę do Paradoxuzapraszam także tych, co jeszcze do nas nie dotarli 🙂

fluor
    Klucznik

Plany nam się zmieniły - do Muzeum byśmy poszli, ale niestety moi goście nie bardzo mają siły na zwiedzanie, tak więc dopiero w Paradoksie się zobaczymy.

Pomnik
    Uczestnik

Do zobaczenia.. Pomnik sledzi.... klimaty.. papa

fluor
    Klucznik

Czy są chętni do spotkania w sobotę (jutro), ok. 14-15 lub w czwartek 20 listopada?

fluor
    Klucznik

7 lutego, godzina 13-14, Cafe Paradox. Będziemy mówić o TrekSferze i sprawach bieżących. Zapraszam 🙂

Atri
    Uczestnik

Cześć, kiedy i gdzie będzie następne spotkanie i jak często takie spotkania są organizowane. Czy osoba nie związana z Treksferą, a po prostu zainteresowana ST może przyjść?Pozdrawiam

fluor
    Klucznik

Oczywiście, że może przyjść 🙂 Spróbujemy coś zrobić w przyszły weekend, jak będą chętni... pasuje Ci sobota?

Velo
    Uczestnik

o super, nowa krew :)w końcu :)fluor - meeting robimy teraz w Cafe Paradox, czy gdzie?

Vashar
    Uczestnik

Witam

Tak, spotkanie będzie w Cafe Paradox. Dla nowych osób poniżej link do strony Paradoxu wraz z mapka itp. 😉

http://www.paradox-cafe.pl/index.php?optio...1&Itemid=33

Pozdrawiam

Vashar

Atri
    Uczestnik

Cześć, sobota mi pasuje, o której się zbieracie w Cafe Paradox? Czy będziecie w najbliższą sobotę 21.02.09?

fluor
    Klucznik

Może standardowo godzina 14 🙂

fluor
    Klucznik

Dziś o 14 też zapraszamy (mam nadzieję, że nie za późno informacja).

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 161 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram