Forum › Fandom › Kluby i grupy › ISS Paradox › Spotkania mazowieckie
Ja sugeruję poniedziałek 2 marca. Wiem, że niektórzy pracują, ale a) nic na to nie poradzę; b.) możemy się spotkać po pracy.
Ja sugeruję poniedziałek 2 marca. Wiem, że niektórzy pracują, ale a) nic na to nie poradzę; b.) możemy się spotkać po pracy.
Nie ma szansy niebieski. Ja w poniedziałki nie istnieje tylko weekendy 🙁 Kicha z tą Marhabą 🙁 i co my teraz ze sobą poczniemy 🙁
Jest jeszcze Sahara, od biedy Złote Tarasy, Hades, Wileńska... tylko z miejsc które ostatnio wchodziły w grę jeśli chodzi o spotkania.
Przeklejone z grona StarTrek:
"Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before"
Te słowa rozpoczęły wieloletnią przygodę, rozgrywającą się w najodleglejszych zakątkach galaktyki oraz odcisnęły głębokie piętno na wszystkich miłośnikach science - fiction.
Chcąc sprostać ogromnemu zainteresowaniu tym arcydziełem;
Kluboksięgarnia "Serenissima", ma niebywałą przyjemność zaprosić Państwa na wyjątkowy
"Wieczór filmowy ze Star Trek'iem".
Na ul. Chmielnej 16/2 dnia 14 marca o godzinie 19, odbędzie się pokaz filmów Star Trek.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia najciekawszych epizodów, z różnych serii, tej znanej na cały świat sagi kosmicznej. Wspólnie zagłębimy się w fascynujący wszechświat, wciąż niezbadanych planet, potencjalnych możliwości - i irytujących Ferengi.
Zaczynamy o godzinie 19; wstęp: 10 zł; w cenie zapewniamy kawę i herbatę podczas seansu;
Zapraszmy również na stronę http://www.serenissima.pl
"Live long and Prosper" - known Vulcan proverb
Ja niestety się nie łapię, bo pracuję, ale może są inni zainteresowani Mazowszanie?
Uprzejmie wszystkich informuję, że z piątku na sobotę 4/5 lipca odbędzie się grill u mnie (w Zakręcie). Wszyscy są oczywiście zaproszeni, chcę jednak podkreślić, że mam nadzieję przedyskutować przy okazji parę spraw dotyczących organizacji Treksfery (i nie tylko). Istnieje możliwość przenocowania i ewentualnego oglądania filmów przez całą noc (jeśli ktoś miałby taki kaprys).Niewykluczone też, że przed samym grillem zrobimy sobie jakieś małe spotkanie (zbiórkę) w nowej Marhabie, ale to już zależy od samych chętnych.No i na koniec - istnieje możliwość - choć dość niewielka - na to, że plany te ulegną zmianie z powodów sesyjno-poprawkowych, ale jestem w tym względzie optymistą.Chętni?
A o której byście ruszali w piątek?Bo niektórzy w pracy siedzą :/
Uprzejmie wszystkich informuję, że z piątku na sobotę 4/5 lipca odbędzie się grill u mnie (w Zakręcie).
Chętni?
4/5 lipca u mnie odpada jakby co... 😉
Będziemy jechali o jakieś akceptowalnej godzinie w piątek. Najlepiej by przyjechać na miejsce zanim się ściemni zupełnie. O której pasuje?
fluor - to jak na razie stoimy ze składem osobowym na tego grilla? Bo wygląda na to, że chwilowo więcej jest nieobecnych niż chętnych... A we trójkę/czwórkę to ja bym raczej wolała posiedzieć w nowej Marhabie przy fajce wodnej i arabskim żarciu, bo na całonocną imprezę to trochę za mała grupa. 😉
Jeszcze Velo i Una się nie zadeklarowali. Z mojej strony pewnie jeszcze dojdzie dwóch znajomych i dwójka mojego rodzeństwa, o ile będą chętni. Zapowiedzieli się Tom, Maciek i ashka?
Velo, o ile pamiętam, jedzie 7 lipca do Arabii , więc pewnie będzie na etapie ostatnich przygotowań przedwyjazdowych i nie wiem, czy się w takiej sytuacji wybierze na grilla. 😉
Jeszcze wstępnie na 4-5 planowałem pojechać na taki festiwal el-muzy do Cekcyna (niedaleko Bydgoszczy)więc raczej odpadam ale zobaczę jeszcze dużo zależy na jaki dzień zostanie mi wyznaczona obrona magisterki