Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Lagh SaH

PBF - Lagh SaH

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 171 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Analiza nie wskazywał na obecność żadnych substancji, oprócz alkoholu.

fluor
    Klucznik

SaH zdziwił się nieco, jednak nie okazywał tego. Zbliżył się do kapitana i spróbował jego przeskanować, sprawdzając czy ma objawy lekkiego zatrucia.

Hemrod
    Uczestnik

Skan wskazał objawy lekko zatrucia ... kapitan patrzył na niego nieufnie. W końcu odezwał się -Na co jeszcze czekasz?! Masz zając się tymi zdrajcami!-

fluor
    Klucznik

- lu' qaH. Gdyby działo się jeszcze coś niepokojącego, proszę dać mi znać o tym. - odparł SaH i wyszedł z gabinetu."To trochę dziwne, że nie wykryłem żadnej toksyny w napoju. Być może to robota jakiegoś specjalisty..." - pomyślał. Przechodząc przez mostek skinął w kierunku operacyjnego i skierował się do aresztu.Kolejnym krokiem była rozmowa z "zamachowcami".

Hemrod
    Uczestnik

Kiedy wszedłeś strażnik siedział na swoim fotelu i miał bardzo niezadowoloną minę. Popatrzyłeś na stłoczonych w paru celach Klingonów. Jeszcze trochę i zabraknie miejsca ....

fluor
    Klucznik

- Żołnierzu, proszę o pełną listę zatrzymanych osób wraz z ich okrętowymi funkcjami.

Hemrod
    Uczestnik

SaH podniósł i otworzył padda podanego mu przez strażnika. Zaczął czytać zebrane na nim informacje1.Mang Kidrian - kucharz. 2. Mang Diqas - pomocnik kucharza.3. Da' Lidian - oficer ochrony 4. Mang Devron - oficer ochrony5. Da' Cevan - oficer operacyjny6. Mang Intian - mechanik7. Lagh DIQ'ar - szef ochrony Tymczasem strażnik z niewesołą miną zajął swoje miejsce obserwując swojego przełożonego uważnie i z ciekawością.

fluor
    Klucznik

- Chcę porozmawiać z szefem ochrony. Na osobności. - polecił SaH.

Hemrod
    Uczestnik

Strażnik popatrzył na ciebie lekko zdziwiony -Jest pokój przesłuchań. Jeżeli wpiszę się pan do dziennika, to go wyprowadzę ... - powiedział niepewnym tonem

fluor
    Klucznik

- Nie lubię tracić czasu. Powiedziałem już, że chcę.

Hemrod
    Uczestnik

Klingon skinął głową wyjął kajdanki podszedł do celi, w której znajdował się szef ochrony. Założył je mu i wyprowadził na zewnątrz. Potem wraz z tobą udał się do pokoju przesłuchań, który znajdował się naprzeciwko. Posadził go na krześle i wyszedł.

fluor
    Klucznik

- Potrzebuję Twojej pomocy. - zaczął SaH, gdy tylko strażnik wyszedł. - Powiedz mi co właściwie się stało i jak trafiłeś do paki... DuHoHruplaw' HoD (Kapitan jest gotów zabić cię).

Hemrod
    Uczestnik

Szef ochrony skinął powoli głową -Wiem, dlatego wysłucham tego co masz do powiedzenia - usłyszał SaH w odpowiedzi. Wydawało mu się, że jego rozmówca był zdenerwowany, ale starał się to ukryć. Nawet dobrze mu to wychodziło, jednak zdradzało go chociażby lekkie drżenie rąk.

fluor
    Klucznik

- Dziwię się trochę, że nie chcesz uniknąć śmierci i hańby. Pomóż mi znaleźć prawdziwych zamachowców, to wyjdziesz z tej celi. Jeśli nie... kapitan prawdopodobnie każe cię stracić.

Hemrod
    Uczestnik

-Jakich zamachowców?! - wydarł się Klingon piorunując wzrokiem SaHa -Nie było żadnych cholernych zamachowców! Słyszysz żadnych! Wiedział bym o tym!- był naprawdę zły. Ciekawe tylko co wprowadziło go w taki nastrój? Słowa pierwszego oficera czy może cała ta sytuacja? Szef ochrony zaczął ciężko oddychać, ale po tym pierwszym wybuchu zaczął odzyskiwać swój rezon -To jakieś nieporozumienie ...- dodał po chwili już spokojniej

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 171 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram