Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,276 do 1,290 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Szczeka mi opadła kiedy je zobaczyłem ale natychmiast się zreflektowałem - Tak jestem pewny że Daimon Qmek będzie zachwycony za pańskim pozwoleniem chcieli byśmy już wyruszać czeka nas długa droga.

I. Thorne
    Uczestnik

Nie wiadomo czy wszystkie kobiety na tej planecie tak miały, ale zakupione niewolnice i kobieta chana miały wspólną cechę - pokaźny biust, który w wydekoltowanych sukniach prezentował się wspaniale.- Już leciecie, przyjaciele? Myślałem, że zostaniecie na poczęstunku... Ale... - chyba zauważył twoje zainteresowanie kobietami. - Może przejdziemy do handlu. Byłby pan zainteresowany kupnem kurtyzany? Ceny mam całkiem przystępne...

Pitmistrz
    Uczestnik

- Drobnego handlu nigdy nie odmawiam - odpowiedziałem z uśmiechem - czego oczekuje pan w zamian mogę płacić w latinum lub w sprzęcie.

I. Thorne
    Uczestnik

- W takim wypadku, porozmawiamy na osobności. - zszedł z tronu i udał się do małej salki z boku. Tam usiadł na mniejszym tronie.- Latinum nie potrzebuję. Chcę BRONI. Najchętniej federacyjnej, choć inną też nie pogardzę. A jaką chce pan kobietę? Blondynkę, brunetkę, ruda? Jakieś szczególnie wymagania anatomiczne? Doświadczoną kochankę czy niewinną dziewczynę?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Doświadczona blondynka z dużym biustem była by w sam raz - odpowiedziałem z uśmiechem - a co do zapłaty na pewno coś się znajdzie czy mogę skorzystać z terminala?Z terminala ściągnąłem na padd dane o ilości posiadanej na pokładzie broni po czym powiedziałem do swojego gospodarza - Proponuje 2 granatniki plazmowe jeden strzał zamienia góry w doliny.

I. Thorne
    Uczestnik

Chan poszperał w komputerze i pokazał ci zdjęcie przepięknej kobiety. Obok były podane dane: lat 28, wymiary 95-70-91, wzrost 175 cm, biust E.- Nazywa Istala. Mam ją w haremie od 15 roku życia. Nie zna się zbytnio na Ferengich, ale jest pojętna. Jest droga mojemu sercu, więc trochę kosztuje. Chcę za nią broń o wartości 3 000 sztabek. Jeśli pan jej nie ma to prosze pogadać z działem pożyczkowym waszej Izby. Na pewno pożyczą panu pieniądze, kupią broń i dostarczą do mojego księstwa.

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie wiele się zastanawiając wysłałem IHF prośbę o pożyczkę i zakup broni a także przesłanie jej Chanowi po czym podałem mu padd z potwierdzeniem i powiedziałem - Wszystko gotowe.

I. Thorne
    Uczestnik

Chan potwierdził podane dane i uśmiechnął się.- Interesy z panem to sama przyjemność. Nie lubię kupców co kłócą się o listki latinum. Jeśli chce pan odebrać swoją nową towarzyszkę już teraz to możemy pan udać do jej pokoju. Gwardzista wskaże drogę i poniesie jej bagaż.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak oczywiście dziękuje za udaną transakcję - powiedziałem i udałem się do pokoju mojego nowego nabytku.

I. Thorne
    Uczestnik

- Zapraszam w przyszłości, gdy zechce pan odmiany. - rzekł na pożegnanie chan.Przy drzwiach czekał już gwardzista. Powiódł cię przez długie korytarze, aż usłyszałeś kobiece śmiechy. Weszliście zapewne do haremu, choć nikogo, poza strażnikami nie widziałeś. Ci patrzyli na ciebie bez słowa.Gwardzista stanął przed jednym z pokoi.- To komnata Istali. Poczekam tutaj aż będziecie gotowi do opuszczenia pokoju.

Pitmistrz
    Uczestnik

Śmiało wszedłem do środka z cichą nadzieją że zastanę ją w trakcie ubierania.

I. Thorne
    Uczestnik

Zastałeś ją siedzącą na łóżku i płaczącą. Na głos otwieranych dzrwi popatrzyła na ciebie i znów zalała się łzami.Mimo jej czerwonych oczu i łeż szybko oceniłeś, że zdjęcia nie kłamały i warta była tych marnych 3 000 sztabek.

Pitmistrz
    Uczestnik

Widząc jej łzy zdziwiłem się nie wymiernie po czym podszedłem do niej i powiedziałem - Witaj nazywam się Qumos rozumiem że żal ci opuszczać Chana ale u mnie też będzie ci dobrze zapewniam.

I. Thorne
    Uczestnik

- Naprawdę? - popatrzyła na ciebie wielkimi, błękitnymi oczami, w któryś mógłbyś utonąć.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Naprawdę może nie jestem władcą całej planety ale mam swoja klasę na pewno nie będzie ci się wiodło gorzej niż dotychczas czasami tylko trochę potrzęsie jak jacyś piraci stwierdzą że życie już im nie potrzebne.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,276 do 1,290 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram