Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,036 do 1,050 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Popatrzyłem na niego zdziwiony ale co mi szkodzi - Prowadź - powiedziałem.

I. Thorne
    Uczestnik

Nie musiał. nacisnął urządzenie na ręce i pojawiłes się w pustej sali, lekko oswitlonej. Przypominała trochę tą z pierwszego spotkania z Hydranami.- Dra'Hom. Klingon. Służba na FAS Delia. Wydobyty z sfery Borg. - mówiący to głos był potężny i dudniący. - Co możesz powiedzieć o Izbie Handlowej Ferengi i dlaczego w niej pracujesz, a nie w Klingońskich Siłach Obronnych?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Jestem najemnikiem pracuje dla tego kto lepiej płaci w tym wypadku była to IHF dlaczego nie służę w KSO ponieważ moi rodzice zostali wygnani z imperium. - odpowiedziałem po czym wziąłem oddech i kontynuowałem - Co mogę powiedzieć o IHF jest to organizacja zrzeszająca kupców i handlująca wszystkimi możliwymi towarami posiada nie wielkie siły zbrojne głownie do ochrony konwojów i placówek handlowych.

I. Thorne
    Uczestnik

- Jakie utrzymuje stosunki z innymi potęgami. Czy dla niej najwazniejszy jest zysk? Co zrobi, gdy pozna nowego, potężnego sąsiada?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie prowadzi z nikim wojen jest raczej neutralna gdyby poznali nowego sąsiada na pewno wysłali by delegację aby zawrzeć stosunki dyplomatyczne i handlowe.Co do zysku kiedyś tak było teraz wszystko się zmienia za sprawą nowego Negusa ale zysk nadal jest bardzo ważny.

I. Thorne
    Uczestnik

Nastała dłuższa cisza. Potem odezwał się inny głos, bardziej miękki.- Dziękujemy za informacje. Teraz powrócisz do kolonii, ale jutro ją opuścisz.TYmczasem w układzie Sol O'Connor patrzył na Qumosa.- Przyjmuje pan to zadanie? Napad można wykonać tylko dzisiaj w nocy, potem juz nie będzie można włamac się gdziekolwiek. Może płaca pana zachęci. Dajemy 1000. Tysiąc sztabek latinum, a nie tysiąc kredytów. I dopłatę jesli się uda.

Pitmistrz
    Uczestnik

- To chyba możemy uznać że mnie pan zatrudnił - powiedziałem uśmiechając się - dostane jakieś informacje dotyczące celu?

I. Thorne
    Uczestnik

- Włamie się pan do kompleksu, gdzie przebywa holograficzny cel, odzwierciedlający delegata na Konferencję. Wszystki potrzebny sprzęt zapewniamy my. Atak ma nastąpić dziś wieczorem lub w nocy. Plany są tutaj. - podał ci padda. - W razie pytań będę na Marsie w głównej stacji stoczni Utopia Planitia, chyba że ma pan je już teraz.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak tylko jedno czy do zakończenia misji wystarczy aby jeden z moich ludzi włamał się do tego pomieszczenia czy cel musi zginąć a zamachowcy uciec?

I. Thorne
    Uczestnik

- Zamachowcy nie muszą przeżyć. Oczywiście ochrona i systemy zabezpieczeń będa ustawione na ogłuszanie, więc trafieni będą unieruchamiani, a nie zabijani.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Oczywiście rozumiem - odpowiedziałem a kiedy gość wyszedł wezwałem do mojej kwatery pierwszego i zapytałem go - Masz ochotę pobawić się w zamachowca?

I. Thorne
    Uczestnik

- Oczywiście. Ile za to płacą, kiedy akcja i kogo mamy zabić?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie jest to zwykła robota federacja zleciła nam wypróbowanie zabezpieczeń na konferencji celem jest holograficzny delegata a zapłatą za samą próbę 1000 sztabek oczywiście jeśli się uda zapłacą więcej co o tym sądzisz?

I. Thorne
    Uczestnik

Chyba ogłupieli, jeśli dadzą nam kasę za to, że tylko wchodzimy w ten biznes. Sądzę, że każdy z załogi wejdzie w to, nawet za połowę ceny. Bierzemy ze sobą naszą grupę specjalną?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Co byś powiedział gdybym zostawił tą sprawę całkowicie w twoich rękach ja będę się tylko wykłócał po akcji co tak mało zapłacili nigdy nie byłem dobry w takich misjach.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,036 do 1,050 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram