Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

W barze nie było nikogo, a znudzony barman o wyglądzie gada (ale nie był Gornem) czyścił szklanki.

Pitmistrz
    Uczestnik

Usiadłem przy barze i powiedziałem - Widzę że pustki o tej porze dla mnie będzie krwawe wino i jakiś porządny kawał mięcha.

I. Thorne
    Uczestnik

- Coż, większości się tutaj nie śpieszy. Prawdziwa sielanka... - zaklął pod nosem. - Proszę bardzo. - podał ci wino i zaczął podgrzewać potężny udzieć jakiegoś zwierzaka.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mi też się to nie podoba wolał bm zginąć w bitwie niż wylądować tutaj - powiedziałem popijając wino.

I. Thorne
    Uczestnik

= To ty jesteś jednym ze sfery? - zapytał, podając upieczone mięso. - Miałem tu wczoraj trzech Kardazjan co wściekali się o byle co...

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak te patałachy przyleciały ze mną zachciało im się kradzieży cewki transwarp i weszli na pokład sfery.

I. Thorne
    Uczestnik

- A wy przybyliście tylko by przywitać się z członami... - barman zaśmiał się skrzekliwie. - Jeśli jeśteś taki narwany to poczekaj trochę. Wczoraj był u mnie Terranin co pracuje bezpośrednio z Hydranami. Podobno coś się szykuje w związku z inwazją Borga na terytorium Federacji.

Pitmistrz
    Uczestnik

- To ciekawe może nie spędzę tutaj reszty życia - powiedziałem z nowym apetytem wgryzając się w mięso kiedy przełknąłem zapytałem - wiesz może o tym coś więcej.

I. Thorne
    Uczestnik

- Niestety nie za dużo. Po prostu Hydranie cos kombinuja bo ostatnio zwiększyli częstotliwość lotów w okolicy i podobno przepytali kilku mieszkańców. Ale to są przypuszczenia, bo sami zainteresowani milczą.

Pitmistrz
    Uczestnik

Zanim zjadłem porozmawiałem jeszcze z barmanem o jakiś głupotach i postanowiłem udać się na poznaną mi wczoraj salę treningową i poćwiczyć walkę Batlehem.

I. Thorne
    Uczestnik

Sala treningoa była sprzężona z holodekiem, więc mozna było powalczyć też z prawdziwymi przeciwnikami. Ci naprawdę byli dobrzy i uczyli się taktyki Dra'Homa i modyfikowali swój styl walki.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po treningu umyłem się i postanowiłem połazić po mieście a wieczorem zacząłem szukać miejsca na nocleg lekko chwiejnym krokiem po wizycie w barze.

I. Thorne
    Uczestnik

W mieście poznałeś kilka nowych knajp, barów oraz sklepy z różnymi oryginalnymi, a nie replikowanym rzeczami.Miejsce znalzłeś w hotelu bo i taki znajdował się w miasteczku. Miała pani w średnim wieku zapytała o dane osobowe, a potem dała karte do pokoju na parterze. Wcale nie zrzędziła, że Klingon był troche podpity.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po wejściu do pokoju padłem na łóżko i nie wstałem z niego aż do rana.Kolejny dzień upłynął mi podobnie tylko tym razem ćwiczyłem walkę na pięści.

I. Thorne
    Uczestnik

Tym razem jednak przed wejściem do baru, gdzie czekała popijawa drogę zastąpił ci mały Ferengi.- Panie Dra'Hom. Ktoś chce się z panem spotkać. - mówił cicho i ruchem ręki wskazał na niebo.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram