Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Wolał bym wrócić na mój okręt życie w jakiejś koloni mi się nie uśmiecha - powiedziałem do niego wysiadając.

I. Thorne
    Uczestnik

- Przykro mi, ale Hydranie rzadko wypuszczają tych co naruszają ich granice. - odpowiedział. - Na razie ma pan wolne i może pozwiedzać miasto. Gdy będzie pan potrzebny do wezwiemy pana przez to. - podał Dra'Homowi dziwaczny komunikator.

Pitmistrz
    Uczestnik

Włożyłem komunikator do kieszeni o odszedłem postanowiłem poszukać jakiejś sali treningowej aby trochę pomachać mieczem i wyładować złość.

I. Thorne
    Uczestnik

Popytał sie kilku mieszkańców i po kilkunastu minutach trafił do doskonale wyposażonej sai treningowej. Do tego miała jeszcze holokamery, więc można było walczyć z przeciwnikiem.

Pitmistrz
    Uczestnik

Na sali zdjąłem górną cześć ubrania i wziąłem jeden Batle'h po czym zacząłem się rozgrzewać.Po 15 minutowej rozgrzewce podszedłem do panelu i zacząłem przeglądać listę możliwych przeciwników.Po chwili stał już przede mną 2 metrowy Jem'hadar z toporem w dłoni.Zaatakowałem pierwszy nie czekając aż on zacznie zamachnąłem się nad głową Batle'hem ale mój przeciwnik sprawnie zablokował cios i wyprowadził ciecie z boku które z łatwością zablokowałem.Po 30 minutach zaciekłej walki zadałem wrogowi ostateczny cios po czym usiadłem z boku zasapany przeciwnik był naprawdę dobry ten kto go programował znał się na rzeczy.Po kilku minutach wyszedłem z sali treningowej poszukać jakiegoś punktu medycznego aby opatrzyć rozciętą rękę.

I. Thorne
    Uczestnik

W punkcie nie było nikogo, ale w chwili gdy Dra'Hom do niego wszedł pojawiła się młoda i atrakcyjna Klingonka.- Czego chcesz wojowniku? - zapytała. - Boli cię te skaleczenie? - lekkie zakłócenie zdradziło, że była hologramem.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Boleć nie boli ale nie wypada brudzić podłogi krwią - odpowiedziałem zastanawiając się czego tutaj nie mają.

I. Thorne
    Uczestnik

- Prawdziwy wojownik ma gdzieś podłogę. A może jesteś uszatym Ferengim, który martwi się zyskami, a nie czy po swojej śmierci będzie wielbiony w pieśniach? - mówiąc to wyjęła regenatory tkanek i skóry i w jednej chwili zagoiła ranę. - Znów jesteś gotowy do walki i myśl tylko o niej. Bo jak nie to zgnij w Gre'Tor! - i zniknęła.

Pitmistrz
    Uczestnik

O nie żaden hologram nie będzie mnie obrażał podszedłem do panelu i sprawdziłem czy mogę zdobyć dostęp do podsystemów hologramu.

I. Thorne
    Uczestnik

Dra'Hom zdjął panel i zobaczył coś całkowicie dla niego niezrozumiałego. Technologia Hydran oparta była na przezroczystych i zielonych kryształach. Nie było przewodów, a i kabli tylko połączone ze sobą kryształy - jeden przechodził w drugi i tylko zmiana barwy sprawiała, że było to widzialne.

Pitmistrz
    Uczestnik

Postanowiłem sobie darować grzebanie w panelu zamiast tego postanowiłem poszukać jakiegoś baru z klingońskim jedzeniem wysiłek wzmaga apetyt.

I. Thorne
    Uczestnik

Trafił do małego lokalu, ale przy wejściu stanął jak wryty. W środku siedziało dziesięciu obcych i zajadało pieczone mięsa śmiejąc się i przekrzykując. Wyglądali jak Klingonie tylko ich włosy były białe lub blond. Pradziwi Klingoni zawsze byli brunetami, więc mogli to tylko być Othanie - mieszkający w pobliżu Trójkąta, granicy Federacji, Klingonów i Romulan. Tworzyli małe imperium i nie lubili gdy ktoś się wtrącał w ich sprawy państwowe - odmówili wejścia do każdej z trzech potęg kwadrantu alfa.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszedłem w głąb lokalu zastanawiając się jakie jeszcze rasy tutaj spotkam.Po chwili już siedziałem z olbrzymim kawałkiem mięsa przy stole i zapijałem je obficie winem.***Po posiłku który zajął mi ponad godzinę postanowiłem poszukać innych Klingonuw.

I. Thorne
    Uczestnik

Gdy wychodził nagle dobiegł go okrzyk jakiegoś Othańczyka:- te, Klingon. Sierotą jesteś, że nikt nie nauczył cię dobrych manier?

Pitmistrz
    Uczestnik

Szybko obrzuciłem się na pięcie po czym szybko do niego podszedłem i uderzyłem go pięścią w twarz po czym krzyknąłem - Żaden P'tah nie będzie mnie obrażał.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram