Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

- Byłem Borg, ale teraz jestem jednostką. Nie ruszajcie się z miejsca to wszystko wyjaśnię osobiście. Linia może być podsłuchiwana.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze czekamy - odpowiedziałem i zakończyłem połączenie po czym powiedziałem ludziom aby odsunęli się na bezpieczną odległość od członów.

I. Thorne
    Uczestnik

Po kilku minutach usłyszeliście powolne kroki. Z jednego z korytarzy wyszedł człon i podszedł do was.- Po co tu przybyliście? Ta sfera nie ma wartościowych rzeczy. Zostały zniszczone w trakcie rebelii.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Rebelii? - niemal krzyknąłem ze zdziwienia - jak to wszystko zostało zniszczone mój tricorder wykrył coś interesującego nie daleko z tond - byłem naprawdę zdziwiony słysząc o rebelii na okręcie borg.

I. Thorne
    Uczestnik

- Za ścianą jest zwykły generator fuzyjny, podtrzymujący grawitację i podtrzymywanie zycia na 3 okolicznych pokładach. - mówiąc to człon podszedł do tego, które Dra'Hom nadał oznaczenie i podał mu jakieś urządzenie. - Oto dane do asymilacji.8 z 17 podłączył się niego. Po chwili skończył sciąganie informacji.- Jesteśmy... jednostką. - powiedział.

Pitmistrz
    Uczestnik

Popatrzyłem na to ze zdziwieniem człony z własna osobowością wprawiały mnie w zdumienie - Szukam cewki TransWarp lub jakiejś innej rzadkiej technologi może być nawet uszkodzony może go będzie można naprawić - powiedziałem do człona.

I. Thorne
    Uczestnik

- To poszukaj innej sfery. Najblizsza jest z 500 lat świetlnych i leci sobie w transwarp. Mogę podać koordynaty. - sarkastycznie odpowiedział człon. - Więc albo spadaj, albo przydasz się w innej robocie. Będę zleceniodawcą.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mogę ci pomóc ale co będę z tego miał? - odpowiedziałem przyglądając sie członom które przybyły wcześniej.

I. Thorne
    Uczestnik

- To, że zasilisz Kolektywu. Wystarczy jedna myśl, a przerobią cię na całkiem ładnego taktycznego.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Możesz mówić jaśniej?

I. Thorne
    Uczestnik

- 7 pokładów wyżej jest jedno z okrętowych centrów koordynacji. Zniszcz je, to będziesz mógł odejść z tego statku. Ty, twoi podwładni i reszta zespołów. Jak to zrobicie to już wasz problem. Będę wiedzieć, że to zrobiliście. A teraz muszę już iść. - schwycił za amię uwolnionego człona i zaczął odchodzić.TYmczasem ten co naprawiał jedno z urządzeń nadal kontynuował swą pracę.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze idziemy - powiedziałem kierując sie w kierunku z którego przyszły człony i szukając jakiegoś przejścia na wyższy pokład.

I. Thorne
    Uczestnik

Po pewnym czasie trafiła wam się jakaś winda, ale nie wyglądała na sprawną.

Pitmistrz
    Uczestnik

Zajżałem do szybu aby sprawdzić czy nie jest zawalony i czy da się wejść na góre.

I. Thorne
    Uczestnik

Około pokład niżej widać było kabinę. Wyżej nic nie było, ale ściany były prawie gładkie. Bez specjalistycznego sprzętu można było zapomnieć o wspinaczce.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram