Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan Qumos

PBF - kapitan Qumos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 2,275 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Wolałem nie sprawdzać co to za dźwięk tylko przyśpieszyłem kroku w kierunku rdzenia rozglądając się dookoła wytężając słuch.

I. Thorne
    Uczestnik

Drzwi znowu się otworzyły i Klingon usłyszał głuchy odgłos uderzenia czegoś ciężkiego o ziemię.

Pitmistrz
    Uczestnik

To co słyszałem mogło znaczyć wiele ale nie mogłem sobie pozwolić na stratę czasu kontynuowałem drogę do rdzenia głównego komputera.

I. Thorne
    Uczestnik

Dra'Hom wchodził do kanału, gdy usłyszał metaliczny głos.- Ty klingoński PetaQ. Poddaj się natychmiast.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Jak śmiesz ty ( siarczysta Klingońska wiązanka) - krzyknąłem z całej siły głosem którego uklękł by się najodważniejszy nie czekając na reakcję obcego zacząłem strzelać z disruptora w kierunku z którego dochodził głos.

I. Thorne
    Uczestnik

- TY śmierdzący wieprzu, wypruje twoje flaki i spuszczę w klozecie. - kontynuował głos, ale jego właściciel nie zamierzał wejść w pole ostrzału.

Pitmistrz
    Uczestnik

Tego było za wiele z okrzykiem bojowym rzuciłem się w kierunku z którego dochodził głos lecz zatrzymałem się przed rogiem wystawiłem disruptor i strzeliłem mając nadzieję trafić.

I. Thorne
    Uczestnik

Klingon w coś napewno trafił, ale za chwilę znów odezwał się ten głos.- Jesteś tchórzem, bezębny starcze. Boisz się walczyć ze mną wręcz? Twoja matka była dziwką i brałem ją z litości co noc.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Lepiej ty mi powiedz kto tutaj jest tchórzem? Boisz się wychylić swój tchórzliwy nos i masz rację bo ci go odetnę. - krew buzował mi w głowie ale rozsądek brał górę nad nerwami ktoś niewątpliwie chciał mnie wciągnąć w zasadzkę.

I. Thorne
    Uczestnik

- Zaraz usunę z twej gęby ten gadatliwy język. Szykuj sie na niechwalebną śmierć. - coś zapiszczało i za rogu wyjechał okolo metrowy robot z czterema rękami. W dwóch miał polimerowe pistolety na jakąś ciecz, w pozostałych tępe noże do smarowania pieczywa. - Giń robaku! - odezwał się i powoli zaczął jechać w kierunku Klingona. Karabiny wypaliły oblewając go wodą.

Pitmistrz
    Uczestnik

Prawie natychmiast zrozumiałem że mam marne szanse w walce z maszyną więc zastosowałem taktyczny odwrót w kierunku kanału technicznego ostrzeliwując się dezruptorem.

I. Thorne
    Uczestnik

- Tchórz! Debil! Stara cherlawa ba... - wykrzykiwał automat, dopóki jeden ze strzałów nie zmienił go w podwozie z usmażonym tułowiem.Jednocześnie w tle rozbrzmiały trzy inne głosy robotów.- Klingona zaraz znajdziemy i gały mu wydłubiemy. Tra la la. Tra la la...

Pitmistrz
    Uczestnik

Zobaczywszy to natychmiast zawróciłem aby poszukać kolegów robota skoro można je załatwić dezruptorem czemu by nie wreszcie dam upust swej złości.

I. Thorne
    Uczestnik

- Zabił Czwartego. Pierwszy, ładuj dezintegrator neutronowy. Drugi, bierz miotacz plazmy. Ja wezmę granatnik. Przerobimy go na miazgę!Za Klingonem otworzyły się i zamknęły drzwi.- Jesteśmy gatunek 000. Borg jest naszym wynalazkiem do podboju tego wszechświata. Ale zawiódł. Teraz my pokażemy kto tu rządzi i kto będzie popijać kawę z mlekiem!

Pitmistrz
    Uczestnik

- Ja wam tutaj zaraz popiję kawę z mlekiem - krzyknąłem i zacząłem strzelać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 2,275 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram