Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Kłos

PBF - Chorąży Kłos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 600 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Słysząc to powiedziałem - Dobra robota panie Willcot - po czym połączyłem się z maszynownią - Maszynownia mamy drobne problemy z sensorami taktycznymi zróbcie diagnostykę.

Wolf
    Uczestnik

- Przyjąłem, a co jest z nimi nie tak - spytał jakiś inżynier

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mamy na sensorach jakieś dziwne echo i nie możemy poprawnie zlokalizować jednostki do której lecimy.

Wolf
    Uczestnik

- 10 minut i powinno być w porządku - odparł inżynier, lecz po upływie tego czasu echo nadal utrudniało pracę, wraz z zbliżaniem się do wyznaczonych koordynatów wręcz uniemożliwiało zlokalizowanie czegokolwiek.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Maszynownia co z tymi czujnikami jesteśmy prawie ślepi - powiedziałem zirytowanym głosem i zamknąłem połączenie - panie Willcot proszę wystrzelić sondę będziemy lecieli korzystając z jej czujników.

Wolf
    Uczestnik

Maszynownia- Hej co z tymi czujnikami - Działają bez zarzutu, diagnostyka nie wykazala żadnych odchleń w ich działaniu - odparł poirytowany technik - widać to jakieś zewnetrzne zakłócenie i nic na to nie poradze- Zrób na wszelki wypadek jeszcze raz diagnostykę - Jak chcesz ale i tak to nic nie da- Jak sie pan kapitan - tu inżynier się rozejrzał i jedno słowo ominał - to mu powiesz że zrobiłeś po raz drugi diaga i nie da sie poprawić z dobrego działania czujników na lepsze. Mostek- Sonda wystrzelona, bezpośrednia telemetria do stanowiska sternika, taktycznego i naukowegoSzumy i echo trochę zmalały, jeden z sygnalów wydawał się być silniejszy niż inne.

Pitmistrz
    Uczestnik

Poirytowany tymi zakłóceniami powiedziałem do naukowego - Naukowy czy w tym regionie są jakieś anomalie które mogą powodować tego typu zakłócenia.

Wolf
    Uczestnik

Naukowa sprawdziła w bazie by po chwili odpowiedzieć- Tak osobliwość kwantowa i zasilający ją dżet o dość nie proporcjonalnych rozmiarach - odparła

Pitmistrz
    Uczestnik

- O to ciekawe czy występuje tam jakieś groźne dla okrętu promieniowanie? - zapytałem kobiety

Wolf
    Uczestnik

- Tak, ostatnie badania i raporty z tego obszaru wskazują na wysoki poziom promieniowania, bezpieczna granica to 3 minuty swietlne

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze że w czas pomyśleliśmy nie przepadam za niespodziankami ile do celu?

Wolf
    Uczestnik

- 30 minut na pełnej impulsowej - odparł sternik

Pitmistrz
    Uczestnik

- Dobrze podnosimy osłony sternik zatrzymaj nas 4 minuty świetlne od anomalii.

Wolf
    Uczestnik

Te kilkanaście minut świetlnych, był to najgorszy przelot na impulsowej, okrętem trzęsło. Komputer określił to jako lokalne zakłócenia pola grawitacyjnego.

Pitmistrz
    Uczestnik

Strasznie mnie wytrzęsło dlatego nie byłem szczęśliwy po dotarciu do celu powiedziałem - Taktyka jak nasze osłony sternik wywołaj mirandę.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 600 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram