Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Kłos

PBF - Chorąży Kłos

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 600 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Nigdy o nim nie słyszałem - powiedziałem grzebiąc w pamięci - czy mógłbym zobaczyć jego zdjęcie mam pamięć do twarzy nie do imion.

Wolf
    Uczestnik

Za plecami oficerów podświetlił się dość duży panel a na nim ukazała się twarz kadeta Damiana Jamroziaka.- Proszę się nie spieszyć, powiem więcej kadet Jamroziak zaginął rok temu.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy zobaczyłem tą twarz cos mnie tknęło i powiedziałem - To on ten człowiek wyciągnął mnie z tamtej celi

Wolf
    Uczestnik

- Jedna zagadka rozwiązana, choć nie do końca - odrzekl jeden z oficerów - czy wie pan co się z nim stało, z kadetem Jamroziakiem - zapytał

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie sir pamiętam tylko że miał na sobie jakiś dziwny struj na pewno nie był to mundur GF wydaje mi się że ktoś z nim był ale nie jestem pewny - odpowiedziałem przywołując tamto wspomnienie.

Wolf
    Uczestnik

Jeden z oficerów poruszył się gdy wspomniałeś o innym mundurze kadeta poczym zadał ci pytanie- Czy potrafi pan opisać ten mundur?? Czy był on może zbliżony do tego - odwrócił się w strone panelu na ścianie, chwilę później pojawił się identyczny mundur jak ten który nosił kadet Jamroziak

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak to dokładnie ten - powiedziałem oszołomiony - czy podejrzewacie kto mnie porwał?

Wolf
    Uczestnik

- Być może lecz aby to sprawdzić postawimy przed panem wybór, od pana zależy czy się pan na to zgodzi w przeciwnym razie dyskrecja i amnezja o tym spotkaniu będzie wskazana, zatem czy chce pan usłyszeć tę ofertę ?? - zapytał najstarszy z oficerów

Pitmistrz
    Uczestnik

- Oczywiście zrobię wszystko aby go odnaleźć - powiedziałem bez zastanowienia.

Wolf
    Uczestnik

- A więc będzie pan naszym oficerem po dowództwem pewnego kapitana - czy mam mówic dalej zwrócił się do ciebie

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak proszę kontynuować - powiedziałem słuchając uważnie.

Wolf
    Uczestnik

- Czy zna pan Johna McCaleya, podporucznika, jest to jeden z bardziej niesfornych oficerów floty, chcielibyśmy aby informował nas pan o wszelkich jego posunięciach, w szczególności takich które nie znajdują się w raportach, ani nikogo z jego załogi.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie miałem okazji go poznać ale jeśli wolno zapytać co on ma z tym wszystkim wspólnego?

Wolf
    Uczestnik

Oficerowie spojrzeli na siebie poczym, w sali pozostał tylko jeden, najwyższy rangą - Pana zadaniem jest infiltracja, jeśli się pan sprawdzi w tej roli zostanie pan dopuszczony do innych informacji. A więc tu jest padd i rozkazy, wraz z grupą kadetów i oficerem szkoleniowym poprowadzi pan okręt w okolice SB284, okręt to USS Daredevil. Pytania??

Pitmistrz
    Uczestnik

- Żadnych sir - powiedziałem po czym za pozwoleniem wyszedłem z pomieszczenia.Wstąpiłem do pierwszego lepszego baru i zamówiłem zieloną herbatę po czym zacząłem czytać informacje zgromadzone na paddzie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 600 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram