Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • uss predator
    Uczestnik

- co kim wy jesteście i gdzie ja jestem - stałem wryty widząc patrzących się na mnie klingonów gdy nagle się odwróciłem i zobaczyłem...

Pitmistrz
    Uczestnik

- Co tu robisz federasto ale nie ważne odłóż broń zaprowadzimy cię do dowódcy - powiedział najstarszy z Klingonów patrząc na ciebie podejrzliwie.

uss predator
    Uczestnik

- to prowadz tylko gazem- odpowiedziałem patrząc martwym wzrokiem na klingonów w pomieszczeniu

Pitmistrz
    Uczestnik

Jeden stanął przed tobą i poprosił o oddanie broni drugi stał za tobą patrząc dziwnie.

uss predator
    Uczestnik

Zerkając na klingona za mną - dobra ale dopiero ja zobacze się z waszym dowódcą

Pitmistrz
    Uczestnik

Zanim zdążyłeś zareagować dostałeś po gębie tak że fazer wypadł ci z dłoni jeden z Klingonuw podniósł go i zaczęli się prowadzić do dowódcy wziąwszy cię pod ręce.

uss predator
    Uczestnik

-upadłeś na głowe czy co krzyknełem do klingona który wlukl mne za sobą jak worek ziemniaków

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie chciałeś po dobroci byłem przecież byłem delikatny - po chwili znaleźliście się na mostku stał tam rosły Klingon zapewne dowódca tej jednostki patrząc na ciebie zapytał - Witaj na IKC Dra'lich jestem Wilf z rodu Ta'tang liczę na to że wyjaśnisz mi jak znalazłeś się na pokładzie mojego okrętu zwłaszcza że jesteśmy spory kawałek od federacji.

uss predator
    Uczestnik

- sam tego nie wiem a woogle to gdzie my jesteśmy - patrzyłem na klingona z niedowierzaniem tego co mi powiedział

Pitmistrz
    Uczestnik

- Powiem to tak znajdujemy się 400ly od granicy z federacją w sercu imperium a ciebie nie powinno tutaj być więc powiedz mi jak się tutaj znalazłeś nasze czujniki nie wykryły żadnego pojazdu ani sygnatury transportera więc czekam na wyjaśnienia

uss predator
    Uczestnik

- możemy pogadac na osobności - powiedziawszy to poczułem jak klingon który mnie trzymał póścił mnie i wyszedł z mostka

Pitmistrz
    Uczestnik

Dowódca popatrzył dziwnie ale wskazał ręką na jakieś pomieszczenie i ruszył przodem.Okazało się ono być czymś na kształt gabinetu kapitan zajął miejsce po jednej stronie a kiedy ty usiadłeś po drugiej powiedział - Dobrze jesteśmy sami teraz czas abyś odpowiedział na moje pytanie.

uss predator
    Uczestnik

- nie uwierzy pan ale dobra co pan powie że przed poawieniem się na twojim okręcie byłem na federacyjnej jednosce a jeszcze wcześniej na jeszcze innej sam nie wiem jak to się dział alegdy tylko wchodziłem przez drzwi i wola jestem gdzieś indziej

Pitmistrz
    Uczestnik

Klingon popatrzył na ciebie zdziwiony ale powiedział - Takiego czegoś się nie spodziewałem ale zgadza się z relacja moich ludzi że pojawiłeś z nikąd skontaktuje się z najbliższą jednostką GF oni wymyśla co z tobą zrobić teraz ktoś odprowadzi cię do kwatery.Przed wejściem czekał jakiś Klingon z którym udałeś się do kwatery nie była ona zbyt wygodna jak kwatery na okrętach foty był tam tylko stolik i łóżko z jakimiś skórami.

uss predator
    Uczestnik

Nie mając nic do roboty usiadłem na łóżku myśląc co tam u załogi i czy moj nowy okręcik już doleciał

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram