Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 577 total)
  • Author
    Participant

- nie nie mam - w tej chwili przypomniało mi się jak ja nie lubie lizusów po czym udałem się w kierunku trubowindy która po chwili przeniosła mnie na mostek - ile jeszcze do miejsca spotkania - wypowiadając te słowa skierowałem wzrok na sternika

Pitmistrz
    Participant

- 19 min sir - odpowiedział sternik - Crab kontaktował sie aby potwierdzić godzinę spotkania - dodała oficer operacyjna której nie miałeś jeszcze okazji poznać.

uss predator
    Participant

- dziękuje - wypowiadając to rosiadłem się wygodnie w fotelu i czekałem 15 minut później =^= kapitan do pierszej=^= słucham =^= czy naprawa w maszynowni została zakończona

Pitmistrz
    Participant

- Sugeruję połączyć się bezpośrednio z maszynownia sir ale sprawdzę. - powiedziała po czym się rozłączyła.po około 2 minutach sternik zameldował że wychodzicie z warp a po chwili obok was pojawił się okręt kasy Defiant USS Crab - A.

uss predator
    Participant

- Operacyjny wywołać Crab-a - tak jest

Pitmistrz
    Participant

Po chwili na ekranie pokazał się dowódca defianta nie wiele od ciebie starszy Podporucznik i powiedział - Witam kapitanie pański oficer zostanie zaraz przesłany i mam jeszcze mała prośbę mamy drobne problemy z silnikami manewrowymi czy mógł by pan nam udostępnić kilka części lista zostanie zaraz do pana przesłana a jeśli ja mógłbym bym jakoś pomóc proszę mówić. - nie wywyższał się traktował cię jak równego sobie zapewne sam niedawno dostał dowództwo

uss predator
    Participant

- oczywiście jeśli będziem mogli to chętnie pomożemy i udostępnimy wam części prosze przesłać liste

Pitmistrz
    Participant

- Dziękuję bardzo kapitanie - odpowiedział dowódca defiatna po czym sie rozłączył a operacyjna poinformowała o odebraniu listy i przesłaniu jej do maszynowni która znowu funkcjonowała.

uss predator
    Participant

- ide do maszynowni operacujny mostek jest twój- po wypowiedzeniu tych słów wyszłem Po kilku chwilach weszłem tam gdzie nie miałem okazji do maszynowni gdzie powitał mnie diego- witam kapitana- witaj diego jakie części chce defiatn

Pitmistrz
    Participant

- Nic ciekawego 2 nie replikowalne przewody do silników impulsowych dziwi mnie tylko to że sami ich nie mają są na standardowym wyposażeniu - odpowiedziała mechanik.

uss predator
    Participant

- tesz mnie to dziwi ale cósz ważne że oddadzą mi mojego oficera - powiedziałem wychodząc W drodze na mostek wcisnełem guzik komunikatora=^= kapitan do mostka=^= tu operacyjny=^= czy milten jest jusz na pokładzie

Pitmistrz
    Participant

- Właśnie się przesyła sir - padła odpowiedz.

uss predator
    Participant

=^= niech przyjdzie na mostek jak tylko będzie mógł =^= tak jest 10 minut później - Panie smith wywołaj defianta- tak jest Po chwili na ekranie ukaza się dowódca defianta- tak kapitanie- chciałbym wiedzieć czy możemy wam jeszcze jakoś pomóc i gdzie lecicie jak moge wiedzieć

Pitmistrz
    Participant

- Nie bardzo dziękuję był pan bardzo pomocny. Co do tego gdzie lecimy będziemy kontynuować patrol polecimy tam skąd wy przybyliście i jeszcze dalej. Żegnam kapitanie dobrej drogi. - Defiant zakończył połączenie i odleciał wchodząc w warp.A po chwili na mostek wszedł twój naukowy Milten Fire i powiedział - Pan kapitan chciał mnie widzieć?

uss predator
    Participant

- tak ale prosze do mojego gabinetu - dobrze Po chwili w gabinecie- usiąć Miltetn usiadł widząc na mojej twarzy uśmiech - che pan coś kapitanie - po piersze chiałbym wiedzieć jak mogłeś pomylić bazy a po drugie ja mineła podróż

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 577 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram